1–24 termék, összesen 102 db

Fontos szerepük van a praktikus kártyatartó modelleknek!

Pénztárca mellé is remek és igazán praktikus kiegészítő egy minőségi és elegáns valódi bőr kártyatartó modell.

A bőr kártyatartók fontos szerepet játszanak azoknál a hölgyeknél és férfiaknál, akik olyan sok bankkártyával, belépőkártyával, kedvezményre jogosító kártyával rendelkeznek, hogy azokat már nem tudják helyhiány miatt a pénztárcájukban tárolni. Manapság a pénztárcagyártók terveznek kártyatartókat is a pénztárcákhoz, így egy-egy brand esetén tudunk vásárolni a pénztárcákhoz a pénztárcával megegyező dizájnelemekkel rendelkező kártyatartót, amely teljes mértékben harmonizál a pénztárcával. Számtalan termék változatot találhatunk a webáruházakban, üzletekben: kívül patentos átkapcsolóval rendelkezőket, belül a bőr kártyatartó helyeken felül még lapozós plasztik kártyatartó helyeket is tartalmazókat, amelyek száma akár 25 db is lehet.

Színválasztó

4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.870 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.870 Ft
4.280 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft

Van amelyik minőségi kártyatartó modellünkben papírpénztartó is taláható!

Vannak akik olyan kártyatartót szoktak választani, amely rendelkezik egy vagy két papírpénztartó rekesszel, és igény szerinti kártyatartóval. Ők nem használnak külön pénztárcát, a kártyatartóban tartják a papírpénzüket, néhány bankkártyát és a személyes irataikat. Bármelyik típusú kártyatartó-használó ma már az internetes böngészése során megtalálhatja a számára legmegfelelőbb bőr kártyatartót, a webáruházak hatalmas választékkel rendelkeznek. A bőrpénztárca webáruház pedig igazán minőségi, valódi bőr elegáns kártyatartó modelleket kínál, hogy ne kelljen évente vagy akár még gyakrabban cserélnie ezt a hasznos eszközét.

 

Tartós használatra gyártjuk, kimagasló minőségben!

Vásárlóink érdekeit szem előtt tartva, tartós használatra gyártjuk minőségi bőr termékeinket, legyen az pénztárca, irattartó vagy éppen aktuális modellünk a kártyatartó. Tudjuk, hogy vásárlóink megjegyzik ezt a kiválóan megvalósított minőségi produktumot, melyet nálunk vásárolnak és legközelebb is szívesebben választják ezen termékeket. A valódi bőr termékek minősége nem hasonlítható a különféle műbőr utánzatokhoz, melyek jó esetben is csak néhány hónapra nyújtják a vásárláskor látott minőséget. Ezzel szemben mi gondosan válogatott, minőségi bőr alapanyagból gyártjuk termékeinket, melyhez minden más további anyag is legalább ennyire színvonalas. Ezért az általunk gyártott termékekre garanciát is vállalunk, így vásárlóink bármikor nyugodtan fordulhatnak ügyfél-szolgálatunkhoz, amennyiben bármilyen panaszuk adódna. Amennyiben ajándékozni szeretne egy ilyen praktikus modellt, akkor figyelmébe ajánljuk a díszdobozban forgalmazott változatokat.