1–24 termék, összesen 52 db

Kutya mintás egyedi pénztárca modellek

Kutyabarátok számára tervezett részletgazdag kutya mintás fedéllel rendelkező egyedi vintage stílusú bőr pénztárca modelleket talál ezen kategóriánkban.

Biztosak vagyunk benne, hogy minden szerető gazdi szívesen hordná magával kedvence képét egy kutyás mintával díszített, igényes valódi bőr pénztárca termékünkben. Az ilyen felelős állattartóknak terveztük ezeket a különböző kutyafajták képével díszített GreenDeed márkacsaládba tartozó pénztárcákat. A legnépszerűbb kutyafajták: a tacskó, a magyar vizsla, a németjuhász és a rövidszőrű német vizsla, mint a vadászkutyák képviselője mind megtalálhatók széles kínálatunkban. Így reméljük, hogy minden kedves vásárlónk talál a kedvére való kutyás pénztárca modellt kínálatunkból.

A természetes forrásból származó eredeti bőr tárcák kellemes tapintású igazi bőrből készülnek, magas munkaminőségben. Minden különböző nyomatú kutya mintás vintage pénztárca modellünk elérhető külső átkapcsoló füllel, s anélkül is. Így vásárlóink könnyedén kiválaszthatják a hozzájuk leginkább illő bőr pénztárcát. A tárcák fedelét a dísztűzéssel láttuk el, mely nem csupán dekoratív hatással bír, hanem meg is erősíti a termék terhelhetőségét. A GreenDeed modellcsalád kutyás pénztárca kínálata is a sportos, de elegáns stílust képviselik.

Színválasztó

4.870 Ft
4.870 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
3.980 Ft
3.680 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
4.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
4.280 Ft

Praktikus felépítés jellemzi minőségi bőr pénztárca modellünket:

Ezek az egyedi mintás pénztárca modellek 12 x 9 cm külső nagysággal készülnek, így kényelmesen hordhatók farzsebben. Mégis minden funkciót ellátnak, amire egy pénztárcában szüksége lehet a tulajdonosnak Minden bőr pénztárcánknál figyelünk arra, hogy a termék ne csupán szép küllemű, hanem jól használható is legyen. Minden kutyás pénztárca modellünkben is megtalálható tehát egy patenttal biztonságosan lezárható aprópénztartó rész, melyben fémpénzeinket tárolhatjuk. A kutya mintás pénztárca alapfelszereltségéhez tartozik még egy dupla rekeszes papírpénztartó, mely kiváló lehetőséget ad a kisebb-nagyobb bankjegyek szétválogatására. Ezen kívül a tárca otthont ad számos kártya- és irattartó zsebnek, amelyeket a plasztik kártyák egyre bővülő táborának kényelmes tárolására fejlesztettünk ki! Egyes darabokban egy zipzárral zárható középső zsebet is kialakítottunk. A kutya mintás pénztárca modellcsalád számos darabja rendelkezik RFID védelemmel. (A linkre kattintva további biztonságos RFID bőr pénztárca modelljeink között válogathat) Az ilyen egyedi kutya mintás pénztárca modellekben elhelyeztünk egy plusz fóliát, amely meggátolja az adott termékben hordott bankkártyák illetéktelen adat-leolvasását. Mivel számunkra prioritás ügyfeleink személyes biztonsága, illetve a legtöbb igénynek, szükségletnek szeretnénk a korral haladva megfelelni, igyekszünk egyre több pénztárcát efféle plusz védelemmel ellátni.