Bőrdíszmű kiegészítők - kulcstartó, kártyatartó, névjegykártya tartó

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

Bőrdíszmű kiegészítők

Bőrdíszmű kiegészítők kategóriába tartozik webáruházunkban a kártyatartó díszdobozban valamint díszdoboz nélkül, a kulcstartó továbbá a névjegykártyatartó.

Kártyatartó

Az utóbbi 7-8 évben kezdtek egyre népszerűbbek lenni a bőrdíszmű kiegészítők. Nagyon  elterjedt a különböző cégeknél alkalmazott kedvezmények adása. Ezeket a kedvezményeket bankkártya méretű kártyákkal lehetséges érvényesíteni. A pénztárcákban kialakított 5-10 db bankkártya tartó hely már nem volt elégséges ezeknek a kártyáknak a tárolására. Ezért sokan választottak a bőrdíszmű kiegészítők közül külön kártyatartót a pénztárcájuk mellé.

Nagyon sok komoly márka tervez és gyárt ma már a pénztárca kollekciójuk szerves részeként kártyatartót. Természetesen vannak olyan vásárlók akik kevesebb készpénzt használnak. Ezért ezek a kártyatartó használók papírpénzüket, valamint bankkártya méretű irataikat és bankkártyáikat tartják ebben a termékben. Számukra ez a gyártmány pénztárca nélkül is önállóan használható.

Kulcstartó

Sok fajta, típusú és színű bőrből készült kulcstartó található webáruházunkban férfiak és nők számára egyaránt. Nagyon fontos cikkünk, mivel praktikus a kulcsainkat egy tokban tartani, amely megvédi a női vagy férfi táska bélését. Továbbá aki a ruházatának zsebeiben tartja a kulcsait, az a ruházatát védi a kulcstartó használatával. A női vásárlók sokszor használnak multicolour vagy bicolour színű kulcstartót. A férfiak általában egyszínű modellt választanak.

Névjegykártyatartó

Sokszor jöttem már zavarba mikor névjegykártyát kellett volna adnom egy új üzleti partneremnek és nem volt nálam. Azóta nagyon odafigyelek arra, hogy legyen nálam egy elegáns külsejű névjegykártyatartó, benne 10-20 db névjegykártyával. Higgyük el nagyon komoly presztízs értéke van annak személyünket vagy cégünket illetően. Fontos, hogy egy elegáns névjegykártyatartóból vegyük elő a névjegykártyánkat. Ne egy darab cetlire vagy szalvétára írjuk fel új partnerünk számára a szükséges információkat.

Showing 1–21 of 96 results

108 db bőrdíszmű kiegészítők terméket látja
Praktikus valódi bőr kulcstartó 8032-PIROS

SLM

2 480 Ft
Cipzáros bőr kulcstartó SLM 1589-CAMEL

SLM

1 980 Ft
Nagyméretű kulcstartó SLM 1989-PIROS

SLM

2 480 Ft
SLM valódi bőr kulcstartó 3553-MULTI

SLM

2 780 Ft

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor