Mind a(z) 14 találat megjelenítve

Traktoros bőr pénztárca kínálat a minőségi GreenDeed termékcsaládtól

Egyedi bőr pénztárca kínálatunkat egy hazánkban népszerű témával bővítettük, így már traktoros mintával díszített vintage modelleket is kínálunk vásárlóink számára.

Profilunk az egyedi bőr pénztárca gyártása és forgalmazása, ezért szervezeti felépítésünkben nagy hangsúlyt kapott a szakmai kvalitás ennek érdekében.
Számos népszerű tematika alapján készítjük a legújabb motívumos kínálatunkat. Ezúttal a földműveléshez, a munkagépek szeretetéhez köthető traktoros motívum is bekerült. Meghallgattuk vásárlóink igényeit és ez alapján döntöttünk úgy, hogy a minőségi valódi bőr pénztárca modelleket tartalmazó, GreenDeed kollekciót ezirányba bővítjük.

Színválasztó

4.870 Ft
4.870 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
3.680 Ft
4.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
3.980 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
4.280 Ft
7.870 Ft

Kényelmes és strapabíró egyedi bőr pénztárca modellek

Ezen GreenDeed vintage pénztárca modellek esetében, nem csak az igazán egyedi mintával kialakított külső elsődleges fontosságú, de az is hogy a tárcát kényelmesen tudják használni és sokáig eredeti minőségükben. A kemény munka mellett nem mindig könnyű vigyázni használati tárgyainkra, ezért ezen modelleket a sportosság jegyében tervezzük, hogy azok egy két mozdulattal is könnyedén használhatók legyenek, mégis biztonságban tartsák értékeinket és valódi bőr felületüknek köszönhetően bírják a különböző megpróbáltatásokat is.

Legtöbb traktoros pénztárca modellünk is külső átkapcsolóval rendelkezik, hiszen vásárlóink többnyire ezt igénylik, viszont ebben a kategóriában is létezik extra kényelmes, külső átkapcsoló nélküli változat is. Ilyen a TRAK1021 cikkszámú pénztárca, mely ugyan átkapcsoló nélküli modell, az RFID beépített védelemnek hála mégis igazán biztonságos. Kis helyen is könnyen elfér tehát, mégis védi értékeinket és személyes adatainkat az illegális adathalászattal szemben.

Remek ajándékválasztás szeretteink számára!

Azon ismerősei, szerettei számára remek választás, akiknek egy ilyen részletgazdag traktoros mintával rendelkező pénztárca, igazán személyre szóló motívum. A tárcához szintén mi magunk tervezzük a díszdobozokat, így azok stílusát teljes mértékben a pénztárca külleméhez tudjuk igazítani. Csakúgy mint a pénztárcákhoz, a dobozokhoz is a legjobb minőségű anyagokat használjuk fel, hogy egy igazán felső kategóriás, prémium terméket nyújthassunk át vásárlóink számára. Ezen díszdobozos pénztárca modellek nem igényelnek további csomagolást, így igazán praktikus választás lehet ajándékozás céljából.