1–24 termék, összesen 44 db

Motoros pénztárca nem csak motorosoknak!

Vintage stílusban gyártott, egyedi GreenDeed minőségi férfi bőr pénztárca kollekciónk a méltán népszerű motoros témával bővült, vásárlóink nagy örömére.

Az elmúlt időszakban férfiak és nők egyaránt egyre többen motoroznak, nekik készítettük a motoros pénztárca családot. Sokaknak ez egyszerű közlekedési eszköz, de van egy komolyabb réteg, akiknek egyben ez a hobbijuk is. Rájuk gondoltunk mikor elkészítettük ezt a pénztárca modellt, amelynek a fedelébe egy nagyon szép retro motor grafikai képe van belenyomva. A bőr típusa, színe harmonizál a pénztárca jellegével, mivel ez egy sportos kikészítésű, natúr, hordó-festett marhabőr.

Színválasztó

  •  (23)
  •  (1)
  •  (37)
  •  (1)
  •  (2)

Szinválasztó

  •  (23)
  •  (1)
  •  (37)
  •  (1)
  •  (2)
fekete
barna
7870 Ft
fekete
barna
7870 Ft
fekete
barna
7870 Ft
fekete
barna
7870 Ft
barna
sötétbarna
4870 Ft
fekete
barna
4870 Ft
fekete
barna
4980 Ft
fekete
barna
4980 Ft
barna
7870 Ft
fekete
szürke
barna
világosbarna
3680 Ft
barna
7870 Ft
barna
7870 Ft
barna
világosbarna
4980 Ft
fekete
barna
4280 Ft

A vintage pénztárca modellek kialakítása

Ez a modell négy fajta különböző belső elrendezéssel készült, de jellemzően 2 db papírpénztartóval, 1 db oldalra kihajtható irattartóval és kártyatartóval rendelkezik, amelybe számtalan kártya hely lett kialakítva. A pénztárca belsejében aprópénztartó is található, amely patentos fedéllel záródik.

Vagány motoros pénztárca mely stílusos lánccal is ki lett egészítve. Ilyen láncos megoldást a chopper grafikával díszített modelleknél talál.

Természetes kikészítésű marhabőrből gyártva

Ez a férfi pénztárca tartós és rugalmas marhabőr felhasználásával készült a maximális tartósság elérésének érdekében. A termék gyártásához első osztályú bőröket válogattunk ki, hogy a kész bőr szabása során minél kevesebb bőr hibát keljen kikerülni. A legfontosabb munkafolyamat ezért a pénztárca bőr alkatrészeinek kiszabása. Ennek a munkafolyamatnak a precíz elvégzése nagyban meghatározza a kész termék minőségét. Mivel szakembereink rendelkeznek a megfelelő tudással és rutinnal, így vásárlóinkat biztosíthatjuk afelől hogy a nálunk kapható minőségi bőr pénztárca modellek hosszú évekig szolgálhatják eredeti minőségükben.

Ajándéknak is kiváló!

A motoros pénztárcákat GreenDeed márkajelű natúr jellegű elegáns díszdobozba csomagoljuk, amely így alkalmas ajándék lehet szeretteink számára. A doboz ráadásul mérsékelten óvja is a tárcát a külső behatásoktól, így igazán praktikus egy ilyen díszdobozos pénztárca modell választása.

Mivel ennyire egyedi grafikával rendelkező termékről van szó, így igazán személyre szóló és roppant kedves ajándék lehet motorosok számára.

Az A1MR kódjelű modellek megjelenésével főleg a choppereket kedvelők számára igyekeztünk kedveskedni, míg a másik kedvelt típus a sport motoros benyomással rendelkező SMO jelű kollekció.

Ezeken felül a motoros pénztárca kínálatban talál még crossmotoros valamint pajzsos-motoros mintát is.