Motoros pénztárca nem csak motorosoknak - Bőrpénztárca webáruház

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

motoros pénztárca

Az elmúlt időszakban férfiak és nők egyaránt egyre többen motoroznak, nekik készítettük a motoros pénztárca családot. Sokaknak ez egyszerű közlekedési eszköz, de van egy komolyabb réteg, akiknek egyben ez a hobbijuk is. Rájuk gondoltunk mikor elkészítettük ezt a pénztárca modellt, amelynek a fedelébe egy nagyon szép retro motor grafikai képe van belenyomva. A bőr típusa, színe harmonizál a pénztárca jellegével, mivel ez egy sportos kikészítésű, natúr, hordófestett marhabőr.

Pénztárcák kialakítása

Ez a modell négy fajta különböző belső elrendezéssel készült, de jellemzően 2 db papírpénztartóval, 1 db oldalra kihajtható irattartóval és kártyatartóval rendelkezik, amelybe számtalan kártya hely lett kialakítva. A pénztárca belsejében aprópénztartó is található, amely patentos fedéllel záródik.

Milyen motoros pénztárcák közül választhatsz?

  • Láncos motoros pénztárca

Ennél a modellnél a pénztárca felső részében közép tájt egy sárga antik színű ringli lett beépítve, amelyhez karabinerrel kapcsolódik egy ugyanilyen színű lánc. A lánc másik végén ugyanebből a bőrből kialakított patenttal záródó alkatrész került felszerelésre, amelyet a nadrág bujtatójához kapcsolhatunk. Ezáltal még a lehetőségét is kizárjuk, hogy motorozás közben a pénztárcánkat elhagyjuk. A termékek egy részénél külső átkapcsolóval zárhatjuk a fedeleket, így még nagyobb biztonságban tudhatjuk a pénztárcánkat.

  • Motoros pénztárca lánc nélkül

Ez a modell teljesen megegyezik a fentiekben felsorolt modellel, a különbség csupán annyi, hogy a láncot elhagytuk a termék gyártásánál.

  • Láncos motoros pénztárca RFID-vel.

Ezek a modellek megegyeznek a láncos motoros pénztárca modellekkel, azon felül a pénztárca fedelébe fém fólia lett beépítve, ezáltal a chippel ellátott bankkártyáinkat, valamint személyes iratainkat is teljes biztonságban tudhatjuk a pénztárcában. Ennél biztonságosabb pénztárcát már nem is tudunk ajánlani motorosok számára.

Ajándéknak is kiváló!

A motoros pénztárcákat GreenDeed márkajelű natúr jellegű elegáns díszdobozba csomagoljuk, amely így alkalmas ajándék lehet szeretteink számára.

Showing all 16 results

16 db motoros pénztárca terméket látja

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor