Mind a(z) 16 találat megjelenítése

Pénztárca gyerekeknek

A legkisebbek számára gyártjuk figurás, kézzel festett külsővel, ezen kisméretű, minőségi gyerek pénztárca modelljeinket.

Gyermek pénztárca kollekciók kézzel festett aranyos külsővel és kimondottan a gyermekek számára lettek megtervezve ezek a bájos, állatfigurák.

A vidám pénztárcák közül mindenki megtalálhatja a neki tetsző színt. Készültek barna, piros, zöld, lila, narancssárga és kék színekben. Ezzel is segítve a gyerekeket abban, hogy ne hagyják el pénztárcájukat, hiszen az feltűnő színekben, egyedi figurás mintával készült gyerek pénztárca modellekről van szó. Illetve ha mégis elvesztették volna, akkor könnyebben visszakerüljön tulajdonosához.

A legkisebbek számára is a legjobb igazán erős bőrből készítjük termékeinket, hiszen az ő esetükben talán ez egy még fontosabb tényező.

A gyermek pénztárca amellett, hogy kedves és hasznos eszköz lehet a kicsik számára, nagyon jó nevelő hatással is bírhat amennyiben megfelelően elmagyarázzuk gyeremekeinknek a pénz jelentőségét. Így egyaránt hasznos szülő és gyerek számára is egy ilyen kisméretű, minőségi gyerek pénztárca.

Nagyon szép ajándék is lehet, melyben biztonságban tudhatják zsebpénzüket és akár a pénz beosztására, annak kezelésére is nagyszerű eszközük lehet.

Színválasztó

1.780 Ft
1.780 Ft
1.780 Ft
1.780 Ft
1.780 Ft
1.780 Ft
2.500 Ft
2.500 Ft
1.780 Ft
1.780 Ft
1.780 Ft
1.780 Ft
1.780 Ft
1.780 Ft
1.780 Ft
videó

Bőr pénztárcák

Bőr aprópénztartó X-2530

2.624 Ft

 

A gyermekpénztárca kialakítása

A modellek jellemzően aprópénz tárolására alkalmasak, de valamennyi összehajtott papírpénzt is bele lehet tenni. A pénztárca fedele patenttal záródik. Két fajta állatfigurás terméket forgalmazunk, ezek felületén a CH200 cikkszám alatt maci grafika található, valamint a CH500 cikkszámú modellre cica mintázat lett festve.

Egyszerű felépítésű így könnyedén használható gyerek pénztárca, mely kedves és egyben biztonságos tárolóeszköz lehet gyermekünk zsebpénzének tárolására. A kézzel festett kedves dizájn igazán egyedivé varázsolja ezt a valódi bőr pénztárca modellt, melyet a felnőtt modellekével megegyező kiváló minőségben készítünk.

Övre csatolható pénztárca

A másik bőr aprópénztartó modellünk fekete-piros, piros-fekete és fekete színben található meg webáruházunkban. Az aprópénztartó fedele patenttal zárható. Az aprópénztartót karabinerrel tudjuk a nadrágöv bújtatójára erősíteni. Ezen minőségi pénztárca modellek, csak a legszükségesebb funkciókat tartalmazzák, megkönnyítve így a használatot és kényelmesebbé téve a hordozhatóságot.