Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Pénztárca gyerekeknek

A legkisebbek számára gyártjuk figurás, kézzel festett külsővel, ezen kisméretű, minőségi gyerek pénztárca modelljeinket.

Gyermek pénztárca kollekciók kézzel festett aranyos külsővel és kimondottan a gyermekek számára lettek megtervezve ezek a bájos, állatfigurák.

A vidám pénztárcák közül mindenki megtalálhatja a neki tetsző színt. Készültek barna, piros, zöld, lila, narancssárga és kék színekben. Ezzel is segítve a gyerekeket abban, hogy ne hagyják el pénztárcájukat, hiszen az feltűnő színekben, egyedi figurás mintával készült gyerek pénztárca modellekről van szó. Illetve ha mégis elvesztették volna, akkor könnyebben visszakerüljön tulajdonosához.

A legkisebbek számára is a legjobb igazán erős bőrből készítjük termékeinket, hiszen az ő esetükben talán ez egy még fontosabb tényező.

A gyermek pénztárca amellett, hogy kedves és hasznos eszköz lehet a kicsik számára, nagyon jó nevelő hatással is bírhat amennyiben megfelelően elmagyarázzuk gyeremekeinknek a pénz jelentőségét. Így egyaránt hasznos szülő és gyerek számára is egy ilyen kisméretű, minőségi gyerek pénztárca.

Nagyon szép ajándék is lehet, melyben biztonságban tudhatják zsebpénzüket és akár a pénz beosztására, annak kezelésére is nagyszerű eszközük lehet.

Színválasztó

1.780 Ft
1.780 Ft
2.500 Ft
2.500 Ft
1.780 Ft
videó

Bőr pénztárcák

Bőr aprópénztartó X-2530

2.624 Ft

 

A gyermekpénztárca kialakítása

A modellek jellemzően aprópénz tárolására alkalmasak, de valamennyi összehajtott papírpénzt is bele lehet tenni. A pénztárca fedele patenttal záródik. Két fajta állatfigurás terméket forgalmazunk, ezek felületén a CH200 cikkszám alatt maci grafika található, valamint a CH500 cikkszámú modellre cica mintázat lett festve.

Egyszerű felépítésű így könnyedén használható gyerek pénztárca, mely kedves és egyben biztonságos tárolóeszköz lehet gyermekünk zsebpénzének tárolására. A kézzel festett kedves dizájn igazán egyedivé varázsolja ezt a valódi bőr pénztárca modellt, melyet a felnőtt modellekével megegyező kiváló minőségben készítünk.

Övre csatolható pénztárca

A másik bőr aprópénztartó modellünk fekete-piros, piros-fekete és fekete színben található meg webáruházunkban. Az aprópénztartó fedele patenttal zárható. Az aprópénztartót karabinerrel tudjuk a nadrágöv bújtatójára erősíteni. Ezen minőségi pénztárca modellek, csak a legszükségesebb funkciókat tartalmazzák, megkönnyítve így a használatot és kényelmesebbé téve a hordozhatóságot.