1–24 termék, összesen 487 db

Férfi pénztárca kínálatunk

Webáruházunk dekoratív, egyedi, igazi minőségi bőr férfi pénztárca modelleket forgalmaz, mivel a természetes bőr tartós, strapabíró, megjelenése esztétikus, a vásárlási bizalom pedig nagyon erős a bőrből készült termékek iránt.

A férfi tárcák jellegét, felhasználási területét nagyban meghatározza a termék gyártásához használt bőr típusa, a bőr gyártási technológiája. A webáruházunkban használt tárcák anyagának nagy része marha bőr, de használunk valamennyi kiváló minőségű, drága kategóriájú bivalybőrt is.

Sok fajta receptúra alkalmazása alapján történik a bőr gyártása, ennek köszönhetően elegáns, dekoratív, vagy akár sportos, natúr jellegű pénztárca modellek alapanyagai is lehetnek ezek a kiváló minőségű bőrök.

8.980 Ft
4.680 Ft
3.980 Ft
videó
3.980 Ft
3.980 Ft
4.980 Ft
videó
8.790 Ft
videó
8.790 Ft
videó
8.790 Ft
videó
8.790 Ft
videó
8.790 Ft
videó
8.790 Ft
videó
8.790 Ft
videó
8.790 Ft
videó
8.790 Ft
videó
8.790 Ft
videó
8.790 Ft
videó
8.790 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft

Corvo Bianco márka

Ehhez a családhoz gyártunk drága technológiai eljárással készített, finom tapintású, fényes felületű valódi bőr modelleket. Alapanyagként ezt a bőrt használjuk a Corvo Bianco csíkbetétes, valamint a Corvo Bianco Luxury kategóriájú termékekhez. Ezek a fekete és barna színű, kimondottan igényes, dekoratív, minőségi, valódi bőr férfi pénztárca modellek termékcsaládunk kiemelkedő darabjai.

Egy puhább kikészítésű, kellemes tapintású marhabőrből készült az „SFC” termékcsaládunk egyedi férfi bőr pénztárca modelljei. Ezen belül számtalan klasszikus és dekoratív, divatos, valódi minőségi bőr pénztárca modellt gyártunk a Corvo Bianco termékcsaládhoz fekete és barna színekben.

GreenDeed márka

- Ez a márka brand a természetet, szabadidősportokat, a természet közeli életérzést kedvelő vevőink kedvenc márkája. Természetes cserzésű natúr kidolgozású, kiváló minőségű marha bőr az alapanyaga ennek a sportos de puha, finom tapintású valódi bőr pénztárca kollekciónak.

- Az autósportot, régi autókat kedvelőknek készítettünk modelleket ebből a bőrből, fedelükön stilizált grafikai benyomatokkal. Ezek a kiváló minőségű klasszikus pénztárca modellek webáruházunk kedvelt termékei.

- A motorsport rajongók számára többfajta motortípus grafikai rajza került a kiváló minőségű bőr férfi pénztárca kollekció fedelébe benyomva.

- A magyaros termékkategórián belül számos, a magyar mondakörből vett jelkép, motívum lett megjelenítve ezeknek a dekoratív, valódi bőr pénztárca modelleknek a fedelén.

- Talán a legkedveltebb hobbisport Magyarországon a horgászat. Praktikus, nagy méretű irattartó modelleket és barna egyedi férfi pénztárca termékeket gyártunk a horgász sporttársak számára. A GreenDeed márkacsaládon belül ezen kívül ugyanebből a minőségi bőrből készítünk kis méretű, közepes méretű és nagy méretű egyedi valódi bőr férfi pénztárca modelleket kutya, ló, kamion grafikai mintával és egyéb más mintákkal a fedelén.

Giultieri márka

- Ez a legújabb márkacsaládunk, ehhez gyártunk kitűnő minőségű, fényes felületű marha bőrből több dekoratív férfi bőr pénztárca családot. Az egyik termékcsalád külső felülete egyedi dizájnnal rendelkezik, a termékek fedele két részből áll, amelyek ívelt formában csatlakoznak egymáshoz, és dísztűzéssel erősítik azokat. A másik két termékcsalád szintén különleges felületi dizájnnal rendelkezik, elegáns, az igazi bőr férfi divat pénztárca kategóriába tartoznak.

Skyflyer márka

- Ez a márka rusztikus, vintage barna bőr modellekből áll össze. Termékválasztékunk különleges férfi bőr pénztárca darabjai ezek a modellek. Büszkék vagyunk a bőr alapanyag és a tárcák kiváló minőségére, valamint a kiforrott dizájn megalkotására.

Válaszd a stílusodhoz és szokásaidhoz illő férfi modellünket

A férfi tárca vásárlásnál talán a legfontosabb szempont a használó egyénisége, szokásai, ruházkodása, amelyeket célszerű figyelembe venni a vásárlásakor.

Sportosan öltözködsz?

Amennyiben valaki szereti a természetközeli életmódot, a szabadidősportokat, natúr kikészítésű, minőségi, igazi bőr férfi pénztárca modelleket ajánlunk számára. A GreenDeed termék család számtalan modelljének fedelére hobbi sportokat megjelenítő grafika került benyomásra. Ezek a modellek rendkívül népszerűek ezen hobbi sportokat kedvelő férfi vásárlóink között. Természetesen tartunk olyan kollekciót is ebből a márkacsaládból ahol a modellek fedelének jobb alsó sarkába csak a közismert márkalogó került benyomásra.

Leginkább öltönyt hordasz?

Ha minden nap öltönyt viselsz, egy elegáns kinézetű, kicsit fényes felületű, minőségi marha bőrből készült, magasabb árkategóriájú fekete vagy barna pénztárca modellt tudunk ajánlani. Nagyon fontos, hogy praktikus modellt vásároljunk, ami a mindennapokban kényelmesen használható.

Szeretem a farzsebben hordani a tárcámat!

A férfi vásárlók egy része nem tartja fontosnak a külső átkapcsoló nyelvet, vagy például a tárca a nadrágjuk farzsebében lapul. Így ezen típusú modellek használata kényelmesebb számukra. Ezen vásárlók igényének kielégítésére nagy választékban tartunk külső átkapcsoló nélküli modelleket. Ennél a típusnál is van igény SLIM vagy lapos modell használatára. Ezért tartunk olyan modelleket, amelyekben csak egy darab papírpénztartó rekesz, öt-hat darab kártyatartó hely található aprópénztartó nélkül.

Melyik férfi pénztárca a biztonságosabb?

A férfi tárca használók többsége a hagyományos elrendezésű, úgynevezett "fekvő" típusú modellt favorizálja. Ebből a fajtából is a nagyobb biztonság miatt szeretik használni vevőink a külső átkapcsolóval rendelkező modelleket. Az átkapcsoló nélküli termékek is biztonságosak, mivel a modellek belsejében levő papírpénztartók megfelelő mélységgel rendelkeznek, valamint a kártyatartó rekeszek szintén megfelelő mélységűek és szűkek. Ezért a külső átkapcsoló nélküli modellekben is megfelelő biztonságban tarthatjuk pénzünket, iratainkat és egyéb értékeinket. Az átkapcsolóval rendelkező termékek még nagyobb biztonságot nyújtanak, és ez nagy mértékben megnöveli a tárcánkban tárolt irataink, kártyáink és készpénzünk biztonságát.

RFID védelem

Az utóbbi időben egyre több különleges férfi bőr RFID pénztárca modellt gyártunk, melyeknél a fedél és a bélés közé biztonsági fém fólia van beépítve. Ez a biztosági fólia megakadályozza a tárcánkban tárolt bankkártyáinkon és egyéb fontos iratainkon levő információk eltulajdonítását. Ez egy nagyon fontos funkció, mivel a bankkártyáink számla információit eltulajdonítva az adathalászok akár nagyon sok pénzt is lehívhatnak bankszámlánkról.