Férfi pénztárca, márkás bőr pénztárca kedvező árakon nagy választékban.

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

férfi pénztárca

Férfi pénztárca modellek kiválasztásánál a férfiak számára elsődleges szempont, hogy a modell legyen praktikus és könnyen kezelhető. Férfi pénztárcáinkat ezért többféle belső elrendezéssel és külső design-nal terveztük és gyártottuk le.

Pénztárca belső elrendezés

Legtöbb pénztárcánkban megtalálható 1-2 db papírpénztartó rekesz és 1 db aprópénztartó, valamint 8-10 db kártya és irattartó. Ezek alól kivételek dollártárcáink, amelyekben bankjegytartó helyett egy fém leszorító csipesz került kialakításra, ide tehetjük papírpénzünket. Webáruházunkban megtalálhatóak csak fémpénzeink tárolására gyártott aprópénztartók.

Pénztárca külső design

  • Sportos pénztárcák: Sportos pénztárcáink minőségi marhabőrből készülnek. Több termékcsaládunk modelljei között megtalálhatóak ezek a modellek, felületük általában rusztikus jellegű vagy koptatott marhabőrből készültek, dísztűzéssel díszítve. Megtalálhatóak világosbarna, sötétbarna és fekete színekben.
  • Legújabb termékcsaládunk modellje a Skyflyer férfi pénztárca, melyek fedelén egy vadászrepülő képe látható. Ezek a termékeink világosbarna színben elérhetőek.
  • Elegáns pénztárcák: Nagyon népszerű termék a férfiak körében az elegáns férfi pénztárca, amelyek selyemfényű, valódi marhabőrből készültek. Sötétbarna és fekete színben árusítjuk őket. Legkeresettebbek a Corvo Bianco és a Vester termékcsaládok.
  • Natur bőr pénztárcák: A GreenDeed férfi pénztárca termékcsaládra jellemző a natur bőrből gyártott, letisztult formavilág, amely megtalálható a férfi modelljeinknél. Itt is többféle felületi mintázattal készültek termékeink, fényes vagy akár rusztikus marhabőrből. Egyik legkedveltebb pénztárcák a vadász pénztárca modellek, melyeknek fedelére különböző állatminták benyomata került: szarvas, vaddisznó, fácán, vadkacsa vagy akár vadászkutya mintával is rendelhető. Azokra a vásárlóinkra is gondoltunk, akik a hobbijuk szerelmesei. Ezért is olyan népszerűek az autós, motoros, lovas és horgász pénztárca modelljeink.

Termékeinknél választhat átkapcsolóval készült vagy az átkapcsoló nélküli, valamint az RFID védelemmel ellátott modelleink közül. A legtöbb férfi pénztárcát díszdobozban szállítjuk vásárlóinknak, így egy tökéletes ajándéknak is megfelel szeretteink számára.

Showing 1–21 of 388 results

417 db férfi pénztárca terméket látja
Vester bőr férfi pénztárca díszdobozban VCS298

Vester

7 480 Ft
Corvo Bianco Luxury bőr férfi pénztárca ECBS1021/T

Corvo Bianco

7 480 Ft

Corvo Bianco

7 480 Ft
Csíkbetétes Corvo Bianco férfi pénztárca CCS298

Corvo Bianco

7 480 Ft
Sportos férfi pénztárca díszdobozban Corvo Bianco CVL102/T

Corvo Bianco

6 980 Ft
Sportos férfi pénztárca díszdobozban Corvo Bianco CVL102

Corvo Bianco

6 980 Ft
Sportos férfi pénztárca díszdobozban Corvo Bianco CVL1021

Corvo Bianco

6 980 Ft

Szűrés ár szerint

Akciók

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor