1–24 termék, összesen 57 db

Kártyatartó díszdobozban mely vásárlóink által egyre inkább kedvelt termékkategória.

Egyre többen használnak ilyen kis méretű, praktikus valamint igazán elegáns bőr kártyatartó modelleket, melyek valódi bőrből készültek és minőségi díszdobozban kerülnek forgalomba.

A jelenlegi fizetési szokások miatt az utóbbi időben nagyon gyakran használunk bőr kártyatartókat, ahol bankkártyáinkat, személyi azonosító plasztik kártyáinkat és egyéb, különböző kedvezményekre jogosító kártyáinkat tudjuk tárolni. Az igények teljes körű kielégítése céljából hatalmas választékunk van kártyatartókból.

Színválasztó

4.980 Ft
4.980 Ft
4.870 Ft
5.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft

Bőrdíszmű kiegészítők

Corvo Bianco kártyatartó CBL808/T

4.980 Ft
5.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft

Praktikus társ a mindennapokban egy minőségi kártyatartó

Kis méretű ezáltal könnyen és kényelmesen hordozható termékünk.

A legegyszerűbb kártyatartók három- négy darab kártya tárolására alkalmasak, de van olyan kártyatartónk, amelyben plasztik album helyezkedik el, akár 32 darab kártya tárolására is alkalmasak ezek a kártyatartók. A valódi bőr kártyatartó modellek egy része biztonsági szempontok miatt zárható átkapcsoló nyelvvel is rendelkezik. Aki nem akar ezen kívül már pénztárcát használni, azok részére tudunk biztosítani olyan kártyatartókat, amelyek papírpénztartó rekesszel is rendelkeznek. Létezik fekvő valamint álló kialakítású modell is, így a különféle használati szempontok alapján is választhat az Ön számára leginkább megfelelő kártyatartót.

Igazán hasznos és divatos módja lehet a kártyatartó használata a különböző névjegykártyák, rendezett, jól átlátható tárolásának.

A legtöbb pénztárca családhoz terveztünk kártyatartókat, mivel a vásárlók nagy része kiegészítőként a pénztárca mellett szokta használni a kártyatartót.

YouTube player

Giultieri elegáns bőr kártyatartó

Ajándékba is remek választás a díszdobozban forgalmazott kártyatartó!

A stílusos, általunk tervezett díszdoboz egy igazán exkluzív csodaszép ajándékként reprezentálja ezeket a minőségi kártyatartó modelleket. A megfelelő pénztárca modellhez választva pedig, akár egy komplett ajándékcsomag is összeállítható. Így ajándékozáskor a szerencsés leendő tulajdonos öröme garantált, hiszen nagyon szép és hasznos ajándékkal örvendeztetheti meg.

Igényes és stílusos díszdobozban nem csak kártyatartó modelleket talál, hiszen számos pénztárca termékünk is rendelkezik ilyen csomagolással. Díszdobozos minőségi termékeinket IDE KATTINTVA tekintheti meg a bőrpénztárca webáruház kínálatában.

Amennyiben minőségi, igazán igényes pénztárcát vagy kártyatartót keres tartós használatra, akkor a legjobb helyen jár, ezt garantáljuk!