Szállítási és kézbesítési információk - Bőrpénztárca Webáruház

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

Szállítási és kézbesítési információk

Webáruházunk a Magyar Postával szerződött a megrendelt csomagok szállítására.

Munkanapokon 13 óráig leadott megrendelések 2 munkanapon belül kiszállításra kerülnek a Magyar Posta által. Kérjük, a megrendelés során adják meg mobiltelefonszámukat, mert a Magyar Posta csak így tudja Önöknek elküldeni a csomagjuk azonosító számát, amivel az alábbi oldalon nyomon követhető lesz a szállítmány: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes .

 

A szállítás díja egységesen 890 Ft utánvétes fizetéssel mindhárom szállítási mód esetén (házhozszállításnál, postán átvehető csomag esetén és MOL kútra kézbesített csomag esetén is).

 

 

  Házhozszállítással Postán átvehető Mol kút
Utánvéttel 890 FT 890 FT 890 FT
15.000 FT felett INGYENES! INGYENES! INGYENES! 

Kérjük, csak abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak.

Ön három lehetőség közül választhat:

    • Házhozszállítás

A Magyar Posta munkaidőben 8-16 óráig szállítja ki a megrendelt terméket. Kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagját, esetlegesen munkahelyi címet adjon meg ezért. Webáruházunkban vásárolt termékeket csak magyarországi címre szállítjuk ki.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult a csomagot átveheti. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

      • Postán átvehető

A csomagot a feladást követő második munkanapon 9 órától veheti át az Ön által megadott postahivatalban. Ezen kézbesítési forma esetén Önnek a szállítási mód kiválasztásánál a ?Postán átvehető? lehetőséget kell bejelölnie, majd a település listába be kell írni azt a településnevet, ahol át akarja venni a csomagot. Ha egy településen több postahivatal is van, ki kell választania az Önnek leginkább megfelelőt.

Webshopunk a kiválasztott postára fogja kézbesíteni a csomagot. Az átvételi lehetőséget visszaigazolásunkban megírjuk Önnek, illetve ha mobiltelefonszámot ad meg, úgy a posta SMS-ben értesíti Önt az átvétel lehetőségéről.

      •  MOL kút

A Magyar Postával kötött szerződésünk nyomán 125 MOL benzinkúton is lehetőség nyílt személyes csomagátvételre. A szolgáltatásban résztvevő MOL benzinkutak aktuális listája elérhető a http://www.postapont.hu/webshopoknak/postapontok/ oldalon.

A benzinkúton készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni.

A csomagot a feladást követő második munkanap 12 órától veheti át az Ön által megadott MOL kúton. Ezen kézbesítési forma esetén Önnek a szállítási mód kiválasztásánál a ?MOL kút? lehetőséget kell bejelölnie, majd a település listába be kell írni azt a településnevet, ahol át akarja venni a csomagot. Ha egy településen több MOL töltőállomás is van, ki kell választania az Önnek leginkább megfelelőt.

Webshopunk a kiválasztott MOL kútra fogja kézbesíteni a csomagot. Az átvételi lehetőséget visszaigazolásunkban megírjuk Önnek, illetve ha mobiltelefonszámot ad meg, úgy a posta SMS-ben értesíti Önt az átvétel lehetőségéről.

 

 

Ezt a cikket megoszthatod ismerőseid közt: