Kulcstartó bőrből, egyedi kialakítással - Bőrpénztárca webáruház

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

kulcstartó

Sokak számára nem tűnik fontos használati cikknek a kulcstartó, de ha belegondolunk, hogy esetleg évekkel meghosszabbítja táskáink vagy ruházatunk zsebeinek élettartamát, máris megérte ezt a terméket megvásárolni. Több fajta modellt gyártunk és forgalmazunk webáruházunkban.

Ennek a modellnek a középső részén felül helyezkednek el a karabinerek, melyeknek száma 3-6 db szokott lenni. 2 db szegeccsel van a modell belsejében fölerősítve. Ezekre a karabinerekre akaszthatjuk fel a különböző méretű kulcsainkat. Ezeknek a modelleknek a belsejében szoktak még kialakítani cipzárral zárható rekeszt, vagy bankkártya méretű tároló rekeszeket is. Ennek a típusú terméknek a fedeleit patenttal tudjuk zárni. A drágább kivitelű, magas minőségű modellek az adott márkára jellemző díszdobozba vannak csomagolva.

  • Kulcskarikával ellátott kulcstartó

Ezek a típusú kulcstartók cipzárral zárható tokokok, amelyeknek belsejében 1-2 db kulcskarika található, lánchoz vagy bőrpánthoz rögzítve. Erre a kulcskarikára szoktuk felfűzni a kulcsainkat. A tok külsejében ezen kívül sokszor kialakítanak külső cipzáras zsebet, egyéb értékeink tárolására. Sok esetben ennek a toknak a másik oldalán patenttal zárható fedeles aprópénztartó is van kialakítva. Ezeket a tokokat cipzárral zárhatjuk és nyithatjuk. Ezeknek a kulcstartóknak egyik egyedi kivitele az indiai shanti modellünk. Ezek mindenben megegyeznek a fentiekben felsoroltakkal, lényeges különbség a bőr utólagos kézzel festése, sok esetben állat motívumokkal.

  • Kulcstartó kártyatartóval kombinált

Webáruházunkban található egy fajta termék, amelyet magam is használok. Ennek az SE202 kulcstartónak a belső kiképzése hagyományos, egy cipzárral zárható tok, amelyben belül egy bőrpántra kulcskarika van elhelyezve, amelyre felfűzhetjük kulcsainkat. A kulcstartó egyik hosszanti oldalán átkapcsoló nyelvvel zárható három darabos kártyatartó van kialakítva, másik oldalán pedig egy cipzáras zseb aprópénzünk vagy egyéb irataink számára.

Showing 1–21 of 29 results

36 db kulcstartó terméket látja
Praktikus valódi bőr kulcstartó 8032-PIROS

SLM

2 480 Ft
Cipzáros bőr kulcstartó SLM 1589-CAMEL

SLM

1 980 Ft
Nagyméretű kulcstartó SLM 1989-PIROS

SLM

2 480 Ft
SLM valódi bőr kulcstartó 3553-MULTI

SLM

2 780 Ft
La Scala bőr kulcstartó AD1701

LA SCALA

2 080 Ft

Synchrony

1 480 Ft

LA SCALA

1 480 Ft

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor