Mind a(z) 17 találat megjelenítve

Kamionos pénztárca minőségi bőrből

A kamionos bőr pénztárca vintage stílusú férfi modellek fedelén egy aprólékosan kidolgozott, minőségi benyomással készült kamion képe látható.

Raktárról azonnal, 24 órán belüli szállítással.

A kamionos pénztárca modellek fedelén egy aprólékosan kidolgozott benyomással készült kamion képe látható. Ez a gondosan megrajzolt, majd a tárcák bőrébe nyomott dísz egyedivé varázsolja ezeket a termékeket. Örömünkre szolgál, hogy változatos motívumokkal gyárthatjuk pénztárcáinkat. Így minden foglalkozás vagy hobbi szerelmesei megtalálják köztük a hozzájuk leginkább illő darabokat.

Ezek a GreenDeed bőr férfi pénztárca modellek egytől egyig valódi, kellemes tapintású marhabőrből készültek. A kamionos pénztárca belsejében megtalálható Handmade (kézzel gyártott) és Vera Pelle (Valódi bőr) feliratok a pénztárcák magas munkaminőségben, egyedileg készített mivoltára utalnak. Ezen modellek szélén egy világosabb cérnával megvarrt második dísztűzés is felfedezhető. Ez a varrás nemcsak a pénztárca küllemét díszíti, hanem nagyban növeli a tárca használhatósági idejét is.

Színválasztó

4.870 Ft
4.870 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
7.870 Ft
3.680 Ft
4.980 Ft
4.280 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft

Kényelmes használatra tervezett minőségi férfi pénztárca

Ezek a kamionos pénztárca termékek a bőr természetes karakterét megőrző eljárással készültek, így nem csak tartósak, hanem dekoratívak is. A kamion motívumot a pénztárca szélein futó dísztűzés teszi még egyedülállóbbá. A tárcák jelentős többsége (8 modell) külső patentos átkapcsoló füllel biztonságosan zárható. Az átkapcsoló fül nélküli modellünket azoknak ajánljuk, akik előszeretettel hordják farzsebben a pénztárcájukat.

A biztonságot tovább fokozza a beépített RFID védelmi fólia, mely az illetéktelen adatlopási kísérletekkel szemben nyújt hatékony védelmet. Az ilyen védelemmel ellátott kamionos pénztárca modellekért, kérjük kattintson erre a linkre.

Praktikus belső kialakításuk hasznosnak bizonyulhat a kamionsofőröknek, hiszen minden szükséges irat és kártya kényelmesen elfér bennük:

  • a ma már kártya alakú jogosítvány,
  • a személyigazolvány,
  • a lakcímkártya,
  • az adó igazolvány,
  • a hosszú utazás során gyakori tankoláskor használható pontgyűjtő kártyák,
  • a fizetéshez használható bankkártyák.
 

Ez a kamionos pénztárca család kényelmes, kézbeillő kis méretüknek köszönhetően akár farzsebben is kényelmesen hordhatók. Aprópénztartója kedvelt és biztonságos patentos kialakítással, készült így kényelmesen tárolhatók a fémpénzek is. A papírpénztartó pedig több rekeszre lett felosztva így egy külföldi fuvar esetén a magyar és a külföldi pénzcímletek kényelmesen szétválaszthatók. A tárcákban praktikus kártya- és irattartó részt találhatunk. Itt könnyen, egy mozdulattal lapozható felfelé, illetve oldalra a kártyatartó, így biztosít bőséges helyet az iratok, kártyák számára.

Ezek a kamionos bőr pénztárca modellek vintage stílusukhoz illő natúr színű GreenDeed díszdobozba csomagolva kerülnek kiszállításra. A dekoratív és elegáns díszdobozos csomagolás miatt akár ajándéknak is kitűnőek ezek a modellek. Válassza Ön is szerettei számára ezt az igazán egyedi, tartós használatra gyártott valódi bőr pénztárca modellünket.