Lovas pénztárca kollekicó a lovas sport kedvelőinek - Bőrpénztárca.hu

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

lovas pénztárca

Lovas pénztárca

Rusztikus kikészítésű GreenDeed lovas pénztárca, kiváló minőségű hordófestett marhabőrből készülnek ezek a pénztárcák, fedelük felületére egy futó, valamint egy ugró ló grafikai benyomatával. Nagyon népszerű sport és hobbi a lovaglás Magyarországon, nagyon sok felnőtt és gyermek űzi ezt a sportot. Örülünk annak, hogy számukra a szeretett hobbijukhoz kötődő terméket tudunk gyártani és forgalmazni. Mindkét különböző grafikai benyomattal készült termék belső elrendezése különböző. Négy fajta eltérő belső elrendezéssel gyártjuk ezeket a pénztárcákat, ezért összesen nyolc modell közül választhatnak az érdeklődők.

A lovas pénztárca főbb jellemzői

Minden pénztárcánk rendelkezik 2 db papírpénztartóval, számos kártyatartóval és irattartóval. A pénztárcák belsejében jobb oldalon található a fedéllel zárható aprópénztartó.

A termékek a GreenDeed márkajelű pénztárca dobozba vannak csomagolva, a doboz megjelenése harmonizál a modellek stílusával. Mivel a pénztárca kiváló minőségű díszdobozba van csomagolva, ezért szeretteinknek akár ajándéknak is kiváló választás.

Lovas pénztárca RFID védelemmel

Akik szeretnék nagyobb biztonságban tudni bankkártyájukat, vagy bankkártya méretű személyi igazolványukat azoknak tudjuk ajánlani az RFID védett modelleket. Ezeknél a pénztárcáknál a pénztárcák külsejében egy fém anyagú fólia van beépítve, így a bankkártyák és a személyi igazolvány adatai védettek, amíg azok az RFID pénztárcában vannak elhelyezve. A pénztárcákat ezenkívül gyártjuk külső átkapcsoló füllel is, amellyel a modellek fedelét tudjuk biztonságosan összekapcsolni, ezért ezeknél a termékeknél még nagyobb biztonságban tudhatjuk a pénztárcában elhelyezett iratainkat, személyes tárgyainkat.

Showing all 16 results

17 db lovas pénztárca terméket látja

Szűrés ár szerint

Akciók

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor