1–24 termék, összesen 29 db

Lovas pénztárca

Sportos, klasszikus, dekoratív dizájnnal rendelkező valódi minőségi bőr lovas pénztárca modellekkel szerettük volna bővíteni a vintage jellegű, mintás GreenDeed márkacsaládunkat.

Világszínvonalú bőrgyártási technológiát használó bőrgyárat kerestünk fel azzal a kérésünkkel, hogy fejlesszenek ki számunkra egy rusztikus sportbőrt. Több kísérlet után született meg a végső, minden igényt kielégítő minőségi bőr, melynek receptúrája féltve őrzött. A sikeres próbagyártást követően indult el ennek a rusztikus, finom tapintású marhabőrnek a nagyszériás gyártása.

Ezen kívül a GreenDeed márkán belül több, a termékek fedelén különböző grafikai benyomásokat alkalmazó termékcsaládot terveztünk létrehozni.

Ezek egyike a ? lovas pénztárca ? termékcsalád. Három grafikai arculattal jelennek meg ezek a termékek: ugró ló, futó ló és egy lófej grafikai benyomattal a modellek fedelén. Ez a dekoratív dizájn nagyon elegáns a pénztárca modellek fedelén.

Színválasztó

4.870 Ft
4.870 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
3.680 Ft
4.980 Ft
4.280 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft

Részletgazdag, igényesen kidolgozott lovas mintás fedéllel gyártjuk ezen bőr pénztárca termékeinket.

A benyomó szerszámok grafikáinak elkészítése hosszadalmas, igényes munka volt, melyek több grafikusunk szakértelmét, tehetségét dicsérik. A grafikák digitalizálását követően a benyomó szerszám legyártása automatizált folyamat, egy nagy precizitású szerszámgép feladata volt. Vezető márkacsaládunk népszerű, klasszikus igazi bőr lovas pénztárca családja született meg a fejlesztéseket követően. Egyaránt gyártunk modelleket külső átkapcsolóval és anélkül is. Nagyon népszerű sport és hobbi a lovaglás Magyarországon, nagyon sok felnőtt és gyermek űzi ezt a sportot. Örülünk annak, hogy számukra a szeretett hobbijukhoz kötődő termékeket tudunk gyártani és forgalmazni. Mindhárom különböző grafikai benyomattal készült termékünk belső elrendezése különböző. Négyfajta eltérő belső elrendezéssel gyártjuk ezeket a tárcákat, összesen húsz különböző modell közül tudnak választani az érdeklődők.

A lovas pénztárca főbb jellemzői

Minden termékünk rendelkezik két darab papírpénztartóval, számos kártyatartóval és irattartóval. Kizárólag valódi, barna minőségi bőr pénztárca modelleket gyártunk ehhez a vintage hatású termék családhoz. A tárcák belsejében jobb oldalon található a fedéllel zárható biztonságos aprópénztartó. A termékek GreenDeed márkajelű dobozba vannak csomagolva, a doboz megjelenése harmonizál a modellek stílusával. Mivel a termék kiváló minőségű díszdobozba van csomagolva, ezért szeretteinknek akár ajándéknak is kiváló választás.

Termékeink RFID védelemmel készültek

Akik szeretnék nagyobb biztonságban tudni bankkártyájukat, vagy bankkártya méretű személyi igazolványukat, azoknak tudjuk ajánlani az RFID védett modelleket. Ezeknél a lovas pénztárca modelleknél a termékek külsejébe egy fém anyagú fólia van beépítve, így a bankkártyák és a személyi igazolvány adatai védettek, amíg azok az RFID pénztárcában vannak elhelyezve. További biztonságos, adatlopás elleni védelemmel ellátott pénztárca modellünket IDE KATTINTVA tekitnheti meg a bőrpénztárca webáruház kínálatában. Ezeket a sportos bőr pénztárca modelleket ezenkívül gyártjuk külső átkapcsolóval is, amellyel a modellek fedelét tudjuk biztonságosan összekapcsolni, ezért ezeknél a termékeknél még nagyobb biztonságban tudhatjuk a tárcában elhelyezett iratainkat, személyes tárgyainkat.