Autós pénztárca minőségi valódi bőrből - Bőrpénztárca webáruház

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

autós pénztárca

Az autósok nagy többsége rajong valamilyen típusú autókategória iránt nekik van kifejlesztve az autós pénztárca. Mi egy amerikai retro modellt választottunk, ennek a grafikáját nyomtuk bele a pénztárcánk fedelébe. Ez egy népszerű termék vásárlóink körében.

A legjobb autós pénztárca modell

Ezt az autós pénztárca modellt négy fajta belső elrendezéssel gyártjuk, amelyek közül az A1AR1021/T modell a legsokoldalúbb. Ez  a modell 2 db papírpénztartó hellyel rendelkezik, továbbá bal oldalra kihajtható 2 db kártyatartó és irattartó található a pénztárca belsejében. A modellben összesen 9 db kártyánk, valamint 5 db iratunk számára van hely kialakítva. A pénztárcában belül jobb oldalon aprópénztartó található, amelynek fedele egy belső patenttal rögzíthető. Ennél a modellnél a fedelek átkapcsolóval zárhatóak. A pénztárca közepében egy cipzárral zárható rekesz is található.

Magasabb szintű biztonság

Ez az autós pénztárca modell RFID védett, így teljes biztonságban tudhatjuk az itt tárolt bankkártyáinkat és iratainkat az adatlopás ellen.

Ezeket a pénztárcákat gyártjuk továbbá RFID védelem nélkül is, valamint külső átkapcsoló fül nélkül is. A pénztárca külső fedelén a bőr színétől eltérő, világosabb színű vastag cérnával varrjuk le speciális gépel.

Megnövelt tartósság

Ez a tűzési eljárás nagymértékben növeli a termékeknek a tartósságát. A gyártmányok belsejében hand made (kézzel készült) és vera pelle (valódi bőr) belső logók találhatóak. Ezek utal a termékek kézi készítésére és az anyag valódi bőr típusára.

Kizárólag a GreeDeed márkától

Ezekhez a termékekhez speciális GreenDeed márkajelzésű belső creditkártya mintákat, irattartó mintákat terveztünk és gyártottunk, valamint ugyanebben a színben lett megtervezve a pénztárca doboz is, amely jellegzetes csak a GreenDeed márkára jellemző letisztult szín és formavilággal rendelkezik.

Showing all 16 results

16 db autós pénztárca terméket látja

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor