Összesen 1 találat

Női alkalmi táska, az igazán különleges alkalmakra

Minőségi szatén borítással és gyönyörű fedél díszítéssel kínáljuk ezen elegáns, női alkalmi táska, színházi táska modelljeinket, melyeket kifejezetten különleges alkalmakra ajánlunk.

Bőr pénztárca termékeinkhez hasonló minőségben azonban merőben más, minőségi szatén anyagból gyártjuk ezen női alkalmi, színházi táska kollekciónkat, mely számos csodaszép változatban elérhető webáruházunk kínálatában.
Ezen termékeinket gyakorta nevezzük színházi táskának is, hiszen igazán elegáns megjelenésű, alkalmi táska modellekről van szó, melyeket hasonlóan kivételes eseményekre ajánlunk.

Színválasztó

  •  (1)

Szinválasztó

  •  (1)
fekete
990 Ft

Divatos kiegészítő és praktikus eszköz hölgyek számára

A gyakran strasszkövekkel díszített, igazán nőies szatén táska modellek, remek kiegészítők lehetnek, hiszen a ruházathoz megfelelő modell kiválasztásával igazán mutatós lehet az összkép. Ugyanakkor tágas belsejének köszönhetően számos nélkülözhetetlen tárgyat valamint értékeit is megfelelően és biztonságosan tárolhatja benne. Ezen termékeink a Sylvia Belmonte márkacsaládtól megszokott kiemelkedő minőséget képviselik, melyet a bőr pénztárca gyártás során már bizonyítottak. Jelen esetben sincs ez másképp, de ha szeretné megtekinteni a márkacsalád teljes kínálatát, így beleértve a bőr pénztárca kínálatot is, akkor azt itt teheti meg. 

Akár szatén, akár valódi bőr, termékeink kiváló minőségét, minden esetben garantáljuk, így ez a női alkalmi táska is sokáig eredeti minőségében ragyoghat és kápráztathatja el környezetét egy-egy varázslatos estén.

Elegáns és különleges termékeink ezek a minőségi szatén anyagból készült női táska modellek

Párja számára kiváló választás lehet ez a dekoratív női alkalmi táska, amely így nem csak minőségi használati eszközként, de ruházata kiegészítőjeként is megállja a helyét. Így mi szívből ajánljuk ezen termékeinket, amennyiben hölgy ismerősének, szeretteinek keresi a leginkább megfelelő ajándékot. Nem hétköznapi, hanem egy igazán különleges és csinos női termékcsoportról van szó, tehát ajándékozás előtt érdemes lehet ezt szem előtt tartani. Amennyiben további ajándékozásra talán még inkább alkalmas díszdobozos női pénztárca termékeink közül válogatna, akkor a "női pénztárca díszdobozban" kategóriában megtalálja aktuális kollekciónkat.

Válassza Ön is az utánozhatatlan minőséget! Amennyiben vásárlása során kérdése adódna, keresse bátran ügyfélszolgálatunkat, készséggel segítünk!