Mind a(z) 7 találat megjelenítése

A dollár pénztárca vagy dollártárca

A dollár pénztárca vagy más néven a dollártárca, Magyarországon is használatos lapos termék. A vékony pénztárca közepében egy rugós leszorító helyezkedik el, a csipesz alá kell behelyezni a papírpénzt. A pénztárca belsejében mindkét oldalon kártyatartók helyezkednek el. Némely modellnél a pénztárca külső felületén fedeles aprópénztartót alakítanak ki.
Azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik kevés papírpénzzel és aprópénzzel rendelkeznek, és főleg zsebben akarják használni ezt a terméket.
Főleg férfiak használják ezt a zsebben könnyen hordható vékony pénztárcát.

5.680 Ft
videó
3.480 Ft
3.480 Ft
5.480 Ft
5.480 Ft

Bőr pénztárcák

Dollártárca DG92

3.480 Ft
3.480 Ft

Vester dollártárca

A magas presztízsű Vester márkájú pénztárca család részére gyártott dollártárca. Rendkívül praktikus, mivel papírpénzt lehet tárolni a belsejében, továbbá a belül a fedélben lett kialakítva 6 db kártyatartó hely is. A dollártárca külső felületén helyezkedik el az aprópénztartó, a fedél alatt van belenyomva a Vester Luxury márkajel. A modell külső felületének hátoldalán egy irattartó hely lett kialakítva.

GreenDeed dollár pénztárca

Két fajta sportos jellegű, hordófestett, magas minőségű marhabőrből készültek ezek a dollártárcák. A termékek külső fedelén az egyik oldalt az aprópénztartó helyezkedik el, annak alsó részébe a GreenDeed márkajel van belenyomva. A modellek hátsó fedelében egy irattartó helyezkedik el. A dollártárca belsejében található a rugós leszorító fém csipesz, amely alá a papírpénzeket kell behelyezni. A pénztárca belsejében 6 db kártyatartó számára van hely kialakítva. Az egyik fajta bőrből kialakított modell OP-D cikkszám alatt, a másik fajta bőrből készített termék KA-D cikkszám alatt található webáruházunkban. Mindkét terméket a GreenDeed márkára jellemző natúr, bézs színű pénztárca dobozba csomagoljuk, melynek fedelén a GreenDeed márkajel található.

LA SCALA dollár pénztárca

Ezek a modellek finom tapintású nappa bőrből készülnek. Több változata kapható az alábbiak szerint:

  • DK91, DG91 dollár pénztárca modellek: Ezeknél a modelleknél a fedél külső felületén aprópénztartó található, alsó részébe van belenyomva a LA SCALA márkajel. A dollártárca belső felületében található 6 db kártyatartó, és itt helyezkedik el a fém leszorító rugó, ami alá a papírpénz behelyezhető.
  • C232  dollár pénztárca modell: Ennél a modellnél a fedél alsó részébe van belenyomva a LA SCALA márkajel. A dollártárca belső felületében található 6 db kártyatartó, és itt helyezkedik el a fém leszorító rugó, ami alá a papírpénz behelyezhető. A pénztárca fedelének belső részében patent helyezkedik el, amellyel a pénztárca fedelei zárhatóak.
  • DG92 vékony pénztárca modell: Ennél a modellnél a fedél alsó részébe van belenyomva a LA SCALA márkajel. A dollártárca belső felületében található 6 db kártyatartó, és itt helyezkedik el a fém leszorító rugó, ami alá a papírpénz behelyezhető.