Dollár pénztárca - vékony pénztárca minőségi bőrből

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

dollártárca

A dollár pénztárca vagy dollártárca

A dollár pénztárca vagy más néven a dollártárca, Magyarországon is használatos lapos termék. A vékony pénztárca közepében egy rugós leszorító helyezkedik el, a csipesz alá kell behelyezni a papírpénzt. A pénztárca belsejében mindkét oldalon kártyatartók helyezkednek el. Némely modellnél a pénztárca külső felületén fedeles aprópénztartót alakítanak ki.

Azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik kevés papírpénzzel és aprópénzzel rendelkeznek, és főleg zsebben akarják használni ezt a terméket.

Főleg férfiak használják ezt a zsebben könnyen hordható vékony pénztárcát.

Vester dollártárca

A magas presztízsű Vester márkájú pénztárca család részére gyártott dollártárca. Rendkívül praktikus, mivel papírpénzt lehet tárolni a belsejében, továbbá a belül a fedélben lett kialakítva 6 db kártyatartó hely is. A dollártárca külső felületén helyezkedik el az aprópénztartó, a fedél alatt van belenyomva a Vester Luxury márkajel. A modell külső felületének hátoldalán egy irattartó hely lett kialakítva.

GreenDeed dollár pénztárca

Két fajta sportos jellegű, hordófestett, magas minőségű marhabőrből készültek ezek a dollártárcák. A termékek külső fedelén az egyik oldalt az aprópénztartó helyezkedik el, annak alsó részébe a GreenDeed márkajel van belenyomva. A modellek hátsó fedelében egy irattartó helyezkedik el. A dollártárca belsejében található a rugós leszorító fém csipesz, amely alá a papírpénzeket kell behelyezni. A pénztárca belsejében 6 db kártyatartó számára van hely kialakítva. Az egyik fajta bőrből kialakított modell OP-D cikkszám alatt, a másik fajta bőrből készített termék KA-D cikkszám alatt található webáruházunkban. Mindkét terméket a GreenDeed márkára jellemző natúr, bézs színű pénztárca dobozba csomagoljuk, melynek fedelén a GreenDeed márkajel található.

LA SCALA dollár pénztárca

Ezek a modellek finom tapintású nappa bőrből készülnek. Több változata kapható az alábbiak szerint:

  • DK91, DG91 dollár pénztárca modellek: Ezeknél a modelleknél a fedél külső felületén aprópénztartó található, alsó részébe van belenyomva a LA SCALA márkajel. A dollártárca belső felületében található 6 db kártyatartó, és itt helyezkedik el a fém leszorító rugó, ami alá a papírpénz behelyezhető.
  • C232  dollár pénztárca modell: Ennél a modellnél a fedél alsó részébe van belenyomva a LA SCALA márkajel. A dollártárca belső felületében található 6 db kártyatartó, és itt helyezkedik el a fém leszorító rugó, ami alá a papírpénz behelyezhető. A pénztárca fedelének belső részében patent helyezkedik el, amellyel a pénztárca fedelei zárhatóak.
  • DG92 vékony pénztárca modell: Ennél a modellnél a fedél alsó részébe van belenyomva a LA SCALA márkajel. A dollártárca belső felületében található 6 db kártyatartó, és itt helyezkedik el a fém leszorító rugó, ami alá a papírpénz behelyezhető.

Showing all 9 results

11 db dollártárca terméket látja
dollártárca

LA SCALA

2 080 Ft

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor