Mind a(z) 12 találat megjelenítve

A dollár pénztárca vagy dollártárca

Igazán kényelmes és karakteres, valódi férfi dollár pénztárca minőségi bőr alapanyagból, melyet az igazán vékony kialakítás jellemez, mely a dollártárca más néven slim pénztárca védjegye.

A dollártárca, Magyarországon is használatos lapos termék. A vékony vagyis slim pénztárca közepében egy rugós leszorító helyezkedik el, a csipesz alá kell behelyezni a papírpénzt. A pénztárca belsejében mindkét oldalon kártyatartók helyezkednek el. Némely ilyen férfi modellnél a bőr pénztárca külső felületén fedeles aprópénztartót alakítanak ki.
Azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik kevés papírpénzzel és aprópénzzel rendelkeznek, és főleg zsebben akarják használni ezt a terméket.
Főleg férfiak használják ezt a zsebben könnyen hordható vékony pénztárcát.

Népszerű termékünk azok körében is, akik éppen ajándékot keresnek hiszen igazán különleges jellemzőkkel rendelkező, roppant praktikus termék. Valamint ezen modellek között is akad  díszdobozos kivitelű. Ilyen például a DOP-D cikkszámú, az OP-D cikkszámú vagy éppen a valamelyest elegánsabb VCS-D és DG92.

Színválasztó

 •  (11)
 •  (5)
 •  (2)

Szinválasztó

 •  (11)
 •  (5)
 •  (2)
fekete
8280 Ft
fekete
barna
6980 Ft
fekete
barna
5890 Ft
fekete
világosbarna
6680 Ft
fekete
barna
világosbarna
6980 Ft
fekete
barna
4480 Ft
barna
6980 Ft
fekete
6780 Ft
fekete

Bőr pénztárcák

Dollártárca DG92

4980 Ft
fekete
4980 Ft
fekete
3780 Ft

Vester dollártárca

A magas presztízsű Vester márkájú pénztárca család részére gyártott dollártárca. Rendkívül praktikus, mivel papírpénzt lehet tárolni a belsejében, továbbá a belül a fedélben lett kialakítva 6 db kártyatartó hely is. A dollártárca külső felületén helyezkedik el a hasznos aprópénztartó, a fedél alatt van belenyomva a Vester Luxury márkajel. A modell külső felületének hátoldalán egy irattartó hely lett kialakítva.

GreenDeed dollár pénztárca

Két fajta sportos jellegű, hordófestett, magas minőségű marhabőrből készültek ezek a dollártárcák. A termékek külső fedelén az egyik oldalt az aprópénztartó helyezkedik el, annak alsó részébe a GreenDeed márkajel van belenyomva. A modellek hátsó fedelében egy irattartó helyezkedik el. A dollártárca belsejében található a rugós leszorító fém csipesz, amely alá a papírpénzeket kell behelyezni. A pénztárca belsejében 6 db kártyatartó számára van hely kialakítva. Az egyik fajta bőrből kialakított modell OP-D cikkszám alatt, a másik fajta bőrből készített termék KA-D cikkszám alatt található webáruházunkban. Mindkét terméket a GreenDeed márkára jellemző natúr, bézs színű pénztárca dobozba csomagoljuk, melynek fedelén a GreenDeed márkajel található.

LA SCALA dollár pénztárca

Ezek a modellek finom tapintású valódi nappa bőrből készülnek. Több változata kapható az alábbiak szerint:

  • DK91, DG91 dollár pénztárca modellek: Ezeknél a modelleknél a fedél külső felületén aprópénztartó található, alsó részébe van belenyomva a LA SCALA márkajel. A dollártárca belső felületében található 6 db kártyatartó, és itt helyezkedik el a fém leszorító rugó, ami alá a papírpénz behelyezhető.
  • C232  dollár pénztárca modell: Ennél a modellnél a fedél alsó részébe van belenyomva a LA SCALA márkajel. A dollártárca belső felületében található 6 db kártyatartó, és itt helyezkedik el a fém leszorító rugó, ami alá a papírpénz behelyezhető. A pénztárca fedelének belső részében patent helyezkedik el, amellyel a pénztárca fedelei zárhatóak.
  • DG92 vékony pénztárca modell: Ennél a modellnél a fedél alsó részébe van belenyomva a LA SCALA márkajel. A dollártárca praktikus kialakítású belső felületében található 6 db kártyatartó, és itt helyezkedik el a fém leszorító rugó, ami alá a papírpénz behelyezhető.