Mind a(z) 16 találat megjelenítése

Egyedi férfi bőr pénztárca modellek sas mintás fedéllel a GreenDeed márkacsaládtól

A motívumos, egyedi bőr pénztárca modellek kínálatát gyarapítja a szintén vintage stílusban készült sas mintás férfi pénztárca kategória.

A GreenDeed márkacsalád sas mintás pénztárca kollekciója tovább bővíti azt az egyedi mintás kollekciót, melyek ivásárlóink által igazán kedvelt modelleket tartalmaznak.
Vásárlóink gyakran választják ezen tárcáinkat ajándékként is, hiszen minden motívum egy általában kedvelt, népszerű tevékenységhez köthető. Vagy vannak, akik csak úgy gondolják, hogy tükrözi a leendő tulajdonos személyiségét.
Mivel minden itt található férfi pénztárca modellünk díszdobozos csomagolást is kapott, így az ajándékozást még szebbé teszi ezzel az apró ám fontos kiegészítővel. A díszdoboz a pénztárcához pontosan passzoló stílusban készült, hogy lenyűgöző összképet alkosson azzal.

Férfi ismerőseink, szeretteinknek, bármely alkalomra és bármikor szívhez szóló, örök emlékű és kedves ajándék lehet egy egyedi bőr pénztárca.

Színválasztó

4.870 Ft
4.870 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
3.980 Ft
3.680 Ft
4.980 Ft
4.280 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft

Egyedi, tartós és biztonságos bőr pénztárca!

A GreenDeed márka egyet jelent a megbízhatósággal és minőséggel, melyet a kiváló minőségű valódi bőr szakszerű megmunkálása biztosít. A strapabíró alapanyag mellett azonban az is fontos szempont, hogy tulajdonosa kényelmesen hozzáférjen értékeihez. Továbbá biztonságban tudja azokat a pénztárca belsejében. Ezért számos modellünk tartalmazza a legújabb RFID technológiát, mely az úgynevezett "skimming" vagyis adatlopás, adathalászat ellen védi meg adatainkat, értékeinket. Ilyen RFID védelemmel ellátott sas mintás pénztárca modelljeink teljes választékát itt találja.

Azon vásárlóink akik kedvelik a sas motívumot, gyakran keresik fel a vadász pénztárca valamint a magyaros motívummal díszített bőr pénztárca kategóriát is.

Bármelyiket is választaná, garantáljuk, hogy nem csalódik, a vintage stílusú bőr még természetközelibbé teszi a pénztárca megjelenését és a valódi bőr utánozhatatlan minőségét sugallja.

Az igazán kényelmes használat érdekében válassza a külső átkapcsoló nélküli modelleket, melyek könnyedén elférnek a nadrágzsebben is. Ilyen modellünk a SASR1021 valamint a SAS1021 cikkszámú tárcák. Szakembereink a sokéves rutinnak köszönhetően, minden mérethez és formához a lehető legjobb funkciókat tervezik, hogy a pénztárca használata minél praktikusabb legyen.