Mind a(z) 23 találat megjelenítése

Női keretes pénztárca

Ezek a kiváló minőségű keretes női bőr pénztárca modellek nem csak divatos hanem rendkívül praktikus kiegészítők is lehetnek a hölgyek számára.

Kinek ajánljuk ezt a pénztárca típust?

Ezeket a női keretes pénztárca modelleket azoknak a vásárlóknak tervezzük és gyártjuk, akik a mindennapok során fizetéskor sok aprópénzt használnak. A keretek általában nikkel vagy sárga antik színűek szoktak lenni. Jelentős hangsúlyt helyezünk arra, hogy megfelelő minőségű keretet használjunk a pénztárcákhoz. A gyengébb minőségű keretek záró fülei könnyen letörnek, vagy más probléma miatt a használat során tönkre mehetnek. Természetesen az ilyen hibák esetén is érvényes a 100%-os gyártói garanciánk. Fontos azonban számunkra, hogy minél kevesebb esetben legyen javításokat vagy cseréket végeznünk. Ezért rendkívül magas minőségben gyártjuk termékeinket, az esetleges hibákat pedig egy igazán szigorú minőségellenőrzési rendszer zárja ki.

Színválasztó

13.980 Ft
video
12.980 Ft
video
12.980 Ft
video
12.980 Ft
video
12.980 Ft
video
12.980 Ft
videó
12.980 Ft
11.980 Ft
9.870 Ft
videó
10.980 Ft
videó
12.980 Ft
7.980 Ft
8.380 Ft

női keretes pénztárca

Nicole női bőr pénztárca 55040

12.580 Ft

női keretes pénztárca

Nicole női bőr pénztárca 47009

11.680 Ft
5.280 Ft
13.480 Ft
12.980 Ft
videó
12.980 Ft
8.580 Ft
videó
12.580 Ft
4.980 Ft
5.980 Ft

 

Női keretes pénztárca modellek típusai

Két fajta keretes pénztárcát szoktunk tervezni. Egyik esetben a kerettel rendelkező zseb a modell belsejében helyezkedik el, másik esetben a termék külsejében található. Így a hölgyek egész biztosan megtalálják a számukra megfelelő, praktikus használatot garantáló női tárca modellt.

Milyen bőrökből készülnek ezek a termékek?

Női keretes tárca modelleket szoktunk tervezni a magas presztízsű márkacsaládokhoz, és a közepes kategóriájú pénztárcacsaládokhoz is. Minden típusú bőr használható ezekhez a kiváló minőségű modellekhez, a márkás női pénztárca termékcsaládokhoz divatos fényes croco bőröket, puha, drágább kivitelű marha nappa bőröket szoktunk általában használni. A középkategóriás modellekhez szintén szoktunk használni marha nappa bőröket, valamint vastagabb, finom kikészítésű juh nappa bőröket is. Manapság nagyon divatosak a lakkbőrből készített női keretes pénztárca modellek. Különböző méretű külső és belső keretes pénztárcákat szoktunk ebből az anyagból készíteni. A lakkbőrök marhabőrből készülnek, sima fényes felülettel vagy gyík illetve croco imitációjú felülettel.

A pénztárcák belső elrendezése

A női keretes pénztárca többnyire nagyobb méretben készül, praktikus belső elrendezéssel a papír- és aprópénzek, kártyák és iratok számára. Ezáltal garantáltan elegendő tárolási funkciót biztosít akkor is, ha számos dolgot tárolna a tárcájában.

Igény van azonban néhány kisebb modell gyártására és forgalmazására is. Az igazán kis méretű női tárcák tervezésekor a kellemes nőies megjelenés és a kényelmes használat volt a fő szempont. Az igazán divatos női pénztárca modelleket az alábbi linken tekintheti meg a bőrpénztárca webáruház aktuális kínálatában: Divatos női tárca kínálat. Kellemes vásárlást kívánunk!