Női keretes pénztárca igényes kivitelben, minőségi marhabőrből

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

női keretes pénztárca

Kinek ajánljuk ezt a pénztárca típust

Ezeket a női keretes pénztárca modelleket azoknak a vásárlóknak tervezzük és gyártjuk, akik a mindennapok során fizetéskor sok aprópénzt használnak. A keretek általában nikkel vagy sárga antik színűek szoktak lenni. Jelentős hangsúlyt helyezünk arra, hogy megfelelő minőségű keretet használjunk a pénztárcákhoz. A gyengébb minőségű keretek záró fülei könnyen letörnek, vagy más probléma miatt a használat során tönkre mehetnek. Természetesen az ilyen hibák esetén is érvényes a 100%-os gyártói garanciánk. Fontos azonban számunkra, hogy minél kevesebb esetben legyen javításokat vagy cseréket végeznünk.

Női keretes pénztárcák típusai

Két fajta keretes pénztárcát szoktunk tervezni. Egyik esetben a kerettel rendelkező zseb a modell belsejében helyezkedik el, másik esetben a termék külsejében található.

Milyen bőrökből készülnek ezek a termékek?

Női keretes pénztárca modelleket szoktunk tervezni a magas presztízsű márkacsaládokhoz, és a közepes kategóriájú pénztárcacsaládokhoz is. Minden típusú bőr használható ezekhez a modellekhez, a márkás női termékcsaládokhoz fényes croco bőröket, puha, drágább kivitelű marha nappa bőröket szoktunk általában használni.

A középkategóriás modellekhez szintén szoktunk használni marha nappa bőröket, valamint vastagabb, finom kikészítésű juh nappa bőröket is.

Manapság nagyon divatosak a lakkbőrből készített női keretes pénztárca modellek. Különböző méretű külső és belső keretes pénztárcákat szoktunk ebből az anyagból készíteni. A lakkbőrök marhabőrből készülnek, sima fényes felülettel vagy gyík illetve croco imitációjú felülettel.

A pénztárcák belső elrendezése

A női keretes pénztárca többnyire nagyobb méretben készül, praktikus belső elrendezéssel a papír- és aprópénzek, kártyák és iratok számára.

Igény van azonban néhány kisebb modell gyártására és forgalmazására is.

Showing 1–21 of 33 results

44 db női keretes pénztárca terméket látja

Sylvia Belmonte

6 980 Ft

Sylvia Belmonte

7 980 Ft

Nicole

9 980 Ft
pénztárca

Nicole

7 980 Ft
pénztárca

Nicole

7 980 Ft

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor