1–24 termék, összesen 43 db

Női divatos pénztárca kínálatunk

Ezek az egyedi tervezésű dekoratív női divatos bőr pénztárca modellek minőségi valódi bőrből készültek hölgyek számára.

Nicole női pénztárca kollekció

Ezek a termékek két fajta bőrből készülnek:

– fényes felületű minőségi lakkbőr felhasználásával
– magas minőségben kidolgozott marhabőrből különböző színekben

Jelenleg ezek a lakk bőr divatos női pénztárca modelljeink nagyon népszerűek a divatos pénztárca kategóriában.

Egyedi tervezésű modellek, a termékek kialakítása során tekintettel voltunk a vásárlói igényekre, ezért ezek a modellek kimondottan praktikus belsővel rendelkeznek. A lakk bőr felülete sem egyforma, található köztük sima fényes felületű lakk bőr, illetve különböző divatos gyík, vagy krokó (croco) mintával is készültek ezek a modellek. Gyártottunk továbbá kisméretű, közepes méretű és nagyméretű modelleket is, a vevők elvárásainak megfelelően.

Készült egy másik termékcsalád is ehhez a márkához. Ezek az elegáns női pénztárca modelljeink kiváló minőségű, finoman kidolgozott felületű marhabőrből készültek hat fajta színben. A pénztárcák fedelének alján egy keretbe foglalt ?N? betű került benyomásra, ami a Nicole márkalogó egyedi változata.

Színválasztó

7.980 Ft
8.980 Ft
8.980 Ft
9.980 Ft
8.980 Ft
RFID
12.980 Ft
RFID
11.980 Ft
RFID
8.870 Ft
RFID
10.980 Ft
RFID
10.980 Ft
RFID
9.780 Ft
RFID
12.980 Ft
8.980 Ft
9.870 Ft
5.780 Ft
video
12.980 Ft
9.480 Ft
9.980 Ft
8.980 Ft
9.480 Ft
8.980 Ft
13.980 Ft
13.980 Ft
13.980 Ft

Giultieri női bőr pénztárca kollekció

"SUN" egyedi mintás termékcsalád

Ehhez a márkacsaládhoz készültek a "SUN" betűjelű, különleges felületi dizájnnal tervezett dekoratív női divatos pénztárca modellcsalád. Három modell került forgalomba a kiváló minőségű bőrből készült pénztárcákból. A pénztárcák fedelébe a tervezőink által megálmodott különleges felületi dizájn lett belenyomva, amely kiemelkedő, kisméretű négyzetek sokaságából áll. A pénztárca fedelének alján helyezkedik el a GIULTIERI fém márkalogó. A termékeket piros, kék, fekete, lila és zöld színben hozzuk forgalomba.

A GIULTIERI női bőr pénztárca család másik ikonikus kollekciójának darabjai egyedi kézműves pénztárcák. Itt a pénztárcák fedelére kézzel festett dizájn motívumok kerülnek, ez adja ezeknek a nívós termékeknek a különlegességét. Minden pénztárca fedelét széles átfogó pánt rögzíti, ez egyben meghatározza a modellek egyedi küllemét is. Ehhez a termékcsaládhoz színben, felületi dizájnban megegyező kártyatartó is csatlakozik, gondolva azokra a vásárlóinkra, akik az átlagosnál lényegesen több kártyát használnak naponta a szükséges kártyaméretű irataik mellett. Termékcsaládunk piros, kék, türkiz, citromsárga, narancssárga, fekete, lila és zöld színekben érhetőek el webáruházunkban.

"SSH" termékcsalád benyomott mintával

Az "SSH" betűcsoporttal jelölt GIULTIERI női divatos pénztárca modelljeink a termékeknek jó tartást biztosító, kiváló minőségű bőrből készültek. Szakembereink a pénztárcákhoz egyedi felületi dizájnt alkottak, ez az egyedi mintázat került benyomásra a termék bőrébe. Ebből a kollekcióból rendelkezünk kis és közepes méretű, valamint kimondottan nagyméretű bőr pénztárca modellekkel is. Piros, kék, narancssárga, lila és zöld színekben hozzuk forgalomba ezeket a népszerű női bőr pénztárca modelleket.

"SZI" termékcsalád kézzel festett mintával

Az "SZI" geometriai mintás felületű, minőségi női bőr pénztárca kollekciónk az utóbbi idők fejlesztése. Egyedi, minőségi puha bőrt használtunk ezeknek a termékeknek a gyártásához. Kisméretű, közepes méretű és nagyméretű, kiváló minőségű női divatos pénztárca modelleket készítettünk ehhez a kollekcióhoz. Ezeket a valódi bőr női pénztárca modelleket piros, fekete, lila, türkiz és zöld színekben tartjuk raktáron.

"SCV" termékcsalád virágmintás benyomattal

Az "SCV" virágmintás női kollekciónkat szintén az utóbbi időkben fejlesztettük a GIULTIERI kollekciónk részére. Ez az egyik népszerű női bőr pénztárca családunk. Puha kikészítésű, de egyúttal masszív, strapabíró bőr szolgál a termékek alapanyagául. A pénztárca felületi mintája diszkrét, dekoratív, vevőink szeretik ezt a modellcsaládot. Ezekből a praktikus pénztárcákból is létezik kisméretű, közepes méretű és nagyméretű modellünk.