Női divatos pénztárca - Lakk pénztárca a legutolsó trendek szerint

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

női divatos pénztárca

Női divatos pénztárca – lakk pénztárca

Női divatos pénztárca, lakk pénztárca tervezéséhez nagyon fontos, hogy tervezőink tisztában legyenek a kiegészítő termékek aktuális divattrendjével. Tervezés során folyamatosan alkalmazunk ezt a tudást. Vonatkozik ez a bőr típusára, fajtájára, az aktuális színtrendekre, valamint a ruha, táska, cipő, öv aktuális divatjára. A női vásárlók sokkal érzékenyebbek a divat minden rezdülésére, természetesen ugyanígy követjük a férfi divatirányzatokat is.

Alessandro Paoli pénztárca

Kínálatunkban szerepelnek az Alessandro Paoli márkacsalád tükörfényes lakkbőrből készült modelljei fekete és piros színben. Ezeknek a lakk pénztárcáknak a felülete nyomott mintával, fekete és piros színekben készültek.

Nicole pénztárca

Az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb kollekciónk a Nicole márkanévvel készülnek. Ezek a modellek fekete, piros, kék és zöld színekben készülnek magas minőségű marhabőrből. Ugyanezzel a márkajelzéssel lettek gyártva fényes gyík és croco felülettel nagyon szép modellek. Ezek a modellek piros színben a legnépszerűbbek.

A másik, elegáns megjelenésű, népszerű kollekciónk is Nicole márkajelzéssel készül. Ennek a pénztárca családnak a jellegzetessége a termék bőrének nyomott felületi mintája.

Nagyszámú eladásaink ezekből a különböző típusú bőrökből készült női pénztárcákból visszaigazolták elképzelésünket arra vonatkozóan, hogy hölgyvásárlóink is igénylik az elegáns megjelenésű tetszetős divatos pénztárcákat.

Showing 1–21 of 45 results

57 db női divatos pénztárca terméket látja
S Belmonte női pénztárca iguana mintával piros színben

S. Belmonte

4 280 Ft
pénztárca

Nicole

7 980 Ft
pénztárca

Nicole

7 980 Ft
női pénztárca

Nicole

7 980 Ft

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor