Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Minőségi focis bőr pénztárca rajongók számára a GreenDeed kínálatából


Mintás férfi bőr focis pénztárca kollekciónk, mely sok futball kedvelő számára tartogat, foci mintás minőségi valódi bőrből gyártott termékeket.
Hazánk legnépszerűbb csapatsportja a foci, így nem is volt kérdés hogy ezen sportág rajongói számára is kialakítsuk mintás bőr pénztárca kollekciónkat. Fedelükön részletgazdag, minőségi bőrbenyomás található mely a lövés előtti pillanatban ábrázol egy labdarúgót.
Ezen focis pénztárca termékeink többsége külső átkapcsoló pánttal zárható, de a maximális kényelem érdekében két típusból létezik átkapcsoló nélküli változat is.

Színválasztó

  •  (6)
  •  (1)
  •  (11)
  •  (1)
  •  (2)

Szinválasztó

  •  (6)
  •  (1)
  •  (11)
  •  (1)
  •  (2)
barna
sötétbarna
4870 Ft
fekete
barna
4870 Ft
fekete
barna
4980 Ft
fekete
barna
4980 Ft
fekete
szürke
barna
világosbarna
3680 Ft
barna
világosbarna
4980 Ft
fekete
barna
4280 Ft

Kényelem és biztonság!

A FOCI1021 valamint a FOCI9641 cikkszámú férfi focis pénztárca modellek tehát átkapcsoló nélküli termékeink, melyek kényelmesen elférnek nadrágja zsebében is. Az extra biztonságért azonban a patentos átkapcsoló pánttal zárható modelleket ajánljuk. A GreenDeed márkacsalád termékei arról ismertek, hogy kiváló minőségű bőrből készülnek, valamint kifejezetten praktikus, funkcionális használatra tervezzük, melynek köszönhetően sokáig kényelmesen használhatják őket tulajdonosaik. Így ha már egy ennyire népszerű sport témakörhöz kapcsolódik termékünk, akkor nyugodtan állíthatjuk róla, hogy a tárca használata is legalább ennyire sportos.

A focis pénztárca modellek legfontosabb esztétikai, dizájn eleme a modellek külső felülete, fedele. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk ezen motívumos modelljeink megtervezésére, hogy igényes gondos munkánkkal elnyerjük vásárlóink tetszését.

Bármely korosztály számára kiváló ajándék!

Válassza szerettei számára díszdobozos, foci mintás termékünket, hogy igazán személyre szabott ajándékkal kedveskedjen nekik. A díszdoboz szintén kiváló minőségben készül, így ez a focis pénztárca védelméről is gondoskodik. Ezáltal mutatós a benne található pénztárca ajándékozáskor.

A férfiak többsége elengedhetetlen használati tárgyként tekint az igazi bőr pénztárca termékekre. Ezért is kitűnő választás lehet, amennyiben férfi ismerőseinket szeretnénk meglepni egy exkluzív ajándékkal, amelyet évekig szívesen használnak majd.

Legyen az születésnap, évforduló vagy karácsony, bármikor szívhez szóló, örök emlékű és kedves ajándék lehet egy egyedi bőr pénztárca.

Számos egyéb témában talál webáruházunk kínálatában egyedi mintával díszített, minőségi bőr pénztárca modellt, így egész biztosan tud olyat választani, mely szerettei számára a legkedvesebb. A teljesség igénye nélkül néhány népszerű motívumos kategória: