Mind a(z) 21 találat megjelenítése

Brifkó az igazán sokoldalú, hasznos társ a mindennapokban.

Igazán kedvelt, főleg női vásárlóink körében ez a nagy méretű, praktikus használatot garantáló minőségi bőr felhasználásával gyártott márkás brifkó pénztárca típus.

Miért igazán hasznos egy BRIFKÓ pénztárca?

A brifkó egy szakmai ? szleng ? elnevezés, azokat a pénztárcákat nevezzük brifkó-nak, amelyekben a papírpénz összehajtás nélkül, kisimítva elfér. Ezek a nagyobb méretű pénztárca modellek legalább 3-4 papírpénztartóval rendelkeznek, a papírpénztartó rekeszek minimum 16cm hosszúak és 7,5 cm mélységűek.

Komolyabb igénybevételnek is tartósan megfelelnek, köszönhetően a minőségi, valódi bőr alapanyagnak melyből készülnek és a hozzáértő gyártásnak, mellyel szakembereink rendelkeznek.

Színválasztó

RFID
12.980 Ft
9.870 Ft
10.860 Ft
11.870 Ft
11.870 Ft
11.870 Ft
10.980 Ft
8.480 Ft
videó

Bőr pénztárcák

Bőr pincér pénztárca LMT02

9.480 Ft
videó
11.870 Ft
videó
12.980 Ft
8.380 Ft
12.980 Ft
9.870 Ft
9.870 Ft
videó
11.980 Ft
11.680 Ft
4.980 Ft

Bőr pénztárcák

La Scala bőr pénztárca R02

11.980 Ft
8.480 Ft
videó
12.480 Ft

 

Kinek előnyös a brifkó használata?

Egyes szakmákban kimondottan közkedvelt termék, a pincérek, taxisok, kamionsofőrök szinte csak ezt a fajta pénztárcát használják. Ők a mindennapok során nagyobb mennyiségű készpénzt kezelnek, amelyet rendezetten tudnak ebben a típusú nagy méretű pénztárca típusban tárolni. Legfontosabb munkaeszköz ez a termék a pincérek számára akik munkájuk közben teljes munkaidőben használják ezt a modellt. Számukra elérhető a webáruházunkban a pincér brifkó tartó melynek használata elengedhetetlen számukra. Ennek a termék a használata nagyon előnyös a taxisok számára is mivel számukra is alapvető fontosságú munkájuk során a papírpénzek és fém aprópénzek rendszerezett tárolása.

Miért népszerű a női brifkó?

Ezt a pénztárca fajtát használják azok a hölgyek, akik szintén gyakran fizetnek nagyobb mennyiségű készpénzzel. Az ilyen jellegű pénztárcahasználók nagy többsége hölgy, akik ellentétben velünk férfiakkal, -tisztelet a kivételnek- kimondottan rendszeretőek. Ezért szeretik külön rekeszben tárolni a különböző címletű papírpénzeiket, egy pénztárcában tárolni a fém aprópénzeket, bankkártyákat, különböző kedvezményekre jogosító kártyáikat, irataikat. A hölgy pénztárca vásárlók szinte mindegyike hord női táskát magával, amelyben kényelmesen elfér ez a nagyméretű pénztárca. Ezek a pénztárca modellek népszerűek a nagyobb pénztárca márkák között is. Ezen exkluzív márkás női bőr pénztárca modelljeink praktikus díszdobozba vannak csomagolva, ezért ez a fajta pénztárca kiváló ajándék hölgyek számára. Lepje meg vele kedvesét, szeretteit, az öröm nem marad el! Számos minőségi díszdobozos női pénztárca modellt talál webáruházunk kínálatában, így biztosan tud választani egy megfelelő terméket melyet ajándékként átadhat. Ezen dobozos modelljeinkért, kérjük kattintson erre a linkre.