Brifkó használata a mindennapok során - Bőrpénztárca.hu webáruház

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

brifkó

Mi a BRIFKÓ pénztárca?

A brifkó egy szakmai ?szleng? elnevezés, azokat a pénztárcákat nevezzük brifkó-nak, amelyekben a papírpénz összehajtás nélkül, kisimítva elfér. Ezek a modellek legalább 3-4 papírpénztartóval rendelkeznek, a papírpénztartó rekeszek minimum 16cm hosszúak és 7,5 cm mélységűek.

Kinek előnyös a brikó használata?

Egyes szakmákban kimondottan közkedvelt termék, a pincérek, taxisok, kamionsofőrök szinte csak ezt a fajta pénztárcát használják. Ők a mindennapok során nagyobb mennyiségű készpénzt kezelnek, amelyet rendezetten tudnak ebben a típusú pénztárcában tárolni.

  • Legfontosabb munkaeszköz ez a termék a pincérek számára akik munkájuk közben teljes munkaidőben használják ezt a modellt. Számukra elérhető a webáruházunkban a pincér brifkó tartó melynek használata elengedhetetlen számukra.
  • Ennek a termék a használata nagyon előnyös a taxisok számára is mivel számukra is alapvető fontosságú munkájuk során a papírpénzek és fém aprópénzek rendszerezett tárolása.

Miért népszerű a női brifkó?

Ezt a pénztárca fajtát használják azok a hölgyek, akik szintén gyakran fizetnek nagyobb mennyiségű készpénzzel. Az ilyen jellegű pénztárcahasználók nagy többsége hölgy, akik ellentétben velünk férfiakkal, ?tisztelet a kivételnek- kimondottan rendszeretőek. Ezért szeretik külön rekeszben tárolni a különböző címletű papírpénzeiket, egy pénztárcában tárolni a fém aprópénzeket, bankkártyákat, különböző kedvezményekre jogosító kártyáikat, irataikat. A hölgy pénztárca vásárlók szinte mindegyike hord női táskát magával, amelyben kényelmesen elfér ez a nagyméretű pénztárca.

Ezek a pénztárca modellek népszerűek a nagyobb pénztárca márkák között is. Ezek díszdobozban vannak csomagolva, ezért ez a fajta pénztárca kiváló ajándék hölgyek számára.

Showing 1–21 of 38 results

43 db brifkó terméket látja
pincér pénztárca

LA SCALA

7 980 Ft
női bőrpénztárca

LA SCALA

6 480 Ft

Sylvia Belmonte

7 980 Ft

Sylvia Belmonte

7 980 Ft
női pénztárca

LA SCALA

6 480 Ft
női pénztárca

Corvo Bianco

9 380 Ft
bőr női pénztárca

Corvo Bianco

8 780 Ft

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor