1–24 termék, összesen 128 db

Miért jó az RFID pénztárca

Egy igazán minőségi bőr pénztárca esetében az is fontos szempont a valódi bőr tökéletes megmunkálása mellett, hogy megfelelően biztonságos is legyen, ilyenek az RFID védelemmel ellátott prémium modellek.

A védelemmel ellátott pénztárca megvédi a fehérgalléros bűnözés egyik legújabb módszerétől. A bankkártya tulajdonosoktól megszerzett banki adatok segítségével a kártyatulajdonos számláján levő pénzt le tudják hívni, el tudják lopni a bűnözők.

Mitől más ez a pénztárca a hagyományos pénztárcától?

Adataink védelmének a legegyszerűbb módja az RFID blokkoló prémium bőr pénztárca használata. Ezeknek a modelleknek a fedelébe az erre a célra kifejlesztett hajlékony fém fóliát építünk be, amely teljes biztonsággal megvédi a kártyáinkon, továbbá a személyes okmányainkon levő adataink eltulajdonítását. Az általunk gyártott és forgalmazott valódi bőr pénztárca modellek belsejének bőrébe egy logó van belenyomva, ami tanúsítja, hogy az ilyen logóval ellátott pénztárca RFID blokkoló pénztárca.

Színválasztó

8.280 Ft
9.980 Ft
11.980 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
6.980 Ft
RFID
9.870 Ft
RFID
9.870 Ft
RFID
9.870 Ft
RFID
9.870 Ft
RFID
9.870 Ft
RFID
9.870 Ft
RFID
8.780 Ft
RFID
8.780 Ft
RFID
8.780 Ft

Honnan tudhatom, hogy egy pénztárca RFID védett?

A minőségi védelemmel ellátott pénztárca külső csomagolásán jelezve van figyelemfelhívó címkével a termék jellege. Továbbá a pénztárcák kártyatartó helyeiben lévő mintakártyákon szintén fel van tüntetve az RFID védettség.

Hogyan lophatják el az adataimat, ha nem RFID pénztárcát használok?

A bűnözők okos telefonokra telepíthető applikációk segítségével lopják el az adatokat. Az egyszerűbb, kezdetleges applikációk esetében a lopás eszközeként felhasznált telefont nagyon közel kell tartani ezekhez az iratokhoz. Ezért akinél nem RFID pénztárca van, ügyeljen arra, hogy illetéktelen személyek ne tartsák közel telefonjukat a fontos adatokat tartalmazó bankkártyáihoz, irataihoz.

Miért jó nekünk az RFID technológia?

Az RFID (Radio Frequency IDentification) az automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia, amely nagyon hasznos és szükséges a bankkártyával való érintéses fizetéshez, valamint például személyek beléptetéséhez. Viszont a kártyáinkon és személyes iratainkon levő adatok védelmére vigyáznunk kell. Amíg ezek a kártyák az RFID blokkoló pénztárcánkban vannak, teljes biztonságban érezhetjük az adatainkat.

 

Az általunk forgalmazott biztonságos pénztárca beépített fóliáit több akkreditált laboratórium tesztelte, minden esetben megfelelő védelmet biztosítottak az adatlopás ellen.

Az egyik legnépszerűbb RFID pénztárca termékünk Corvo Bianco Luxury R1021/T férfi pénztárca modell.