RFID pénztárca valódi bőrből - védje személyes adatait

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

RFID pénztárca

Miért jó az RFID pénztárca

Az RFID pénztárca megvédi a fehérgalléros bűnözés egyik legújabb módszerétől. A bankkártya tulajdonosoktól megszerzett banki adatok segítségével a kártyatulajdonos számláján levő pénzt le tudják hívni, el tudják lopni a bűnözők.

Mitől más az RFID pénztárca a hagyományos pénztárcától?

Adataink védelmének a legegyszerűbb módja az RFID blokkoló pénztárca használata. Ezeknek a modelleknek a fedelébe az erre a célra kifejlesztett hajlékony fém fóliát építünk be, amely teljes biztonsággal megvédi a kártyáinkon, továbbá a személyes okmányainkon levő adataink eltulajdonítását. Az általunk gyártott és forgalmazott pénztárcák belsejének bőrébe egy RFID logó van belenyomva, ami tanúsítja, hogy az ilyen logóval ellátott pénztárca RFID blokkoló pénztárca.

Honnan tudhatom, hogy egy pénztárca RFID védett?

Az RFID pénztárca külső csomagolásán jelezve van figyelemfelhívó címkével a termék jellege. Továbbá a pénztárcák kártyatartó helyeiben lévő mintakártyákon szintén fel van tüntetve az RFID védettség.

Hogyan lophatják el az adataimat, ha nem RFID pénztárcát használok?

A bűnözők okos telefonokra telepíthető applikációk segítségével lopják el az adatokat. Az egyszerűbb, kezdetleges applikációk esetében a lopás eszközeként felhasznált telefont nagyon közel kell tartani ezekhez az iratokhoz. Ezért akinél nem RFID pénztárca van, ügyeljen arra, hogy illetéktelen személyek ne tartsák közel telefonjukat a fontos adatokat tartalmazó bankkártyáihoz, irataihoz.

Miért jó nekünk az RFID technológia?

Az RFID (Radio Frequency IDentification) az automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia, amely nagyon hasznos és szükséges a bankkártyával való érintéses fizetéshez, valamint például személyek beléptetéséhez. Viszont a kártyáinkon és személyes iratainkon levő adatok védelmére vigyáznunk kell. Amíg ezek a kártyák az RFID blokkoló pénztárcánkban vannak, teljes biztonságban érezhetjük az adatainkat.

Az általunk forgalmazott RFID pénztárca beépített fóliáit több akkreditált laboratórium tesztelte, minden esetben megfelelő védelmet biztosítottak az adatlopás ellen.

Az egyik legnépszerűbb RFID pénztárca termékünk Corvo Bianco Luxury R1021/T férfi pénztárca modell.

Showing 1–21 of 38 results

66 db rfid pénztárca terméket látja
bőr férfi pénztárca

Vester

7 980 Ft
bőr férfi pénztárca

Vester

7 980 Ft
bőr férfi pénztárca

Vester

7 980 Ft
bőr férfi pénztárca

Vester

7 980 Ft
Green Deed férfi pénztárca

GreenDeed

5 480 Ft
férfi pénztárca

GreenDeed

5 480 Ft

GreenDeed

5 480 Ft
férfi pénztárca

GreenDeed

5 480 Ft

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor