1–24 termék, összesen 27 db

Magyaros pénztárca

Ezek az egyedi magyaros valódi bőr pénztárca modellek különleges minőségi alapanyagból készültek. Kínálatunkban megtalálhatóak a csodaszarvas, életfa, turul madár, íjász és lovas íjász magyar motívumokkal benyomott pénztárcák. Ezek a pénztárcák több különböző belső elrendezéssel is készülte, hogy mindenki megtalálhassa a számára legideálisabbat.

Színválasztó

4.870 Ft
4.870 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
3.680 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
4.980 Ft
7.870 Ft
4.280 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft

Csodaszarvas

Az ősi magyar mondakörben a csodaszarvas egyrészt vezérlő állat, másrészt termékenység szimbólum. A csodaszarvas segítségével találja meg Hunor és Magor a királylányokat és kísérőiket, akiktől a Hun és a Magyar nép származtatható. Mindkét szarvas mintás magyaros pénztárca igényesen kidolgozott marhabőrből készült, felületükön a grafikák benyomatával. Ez a finomra cserzett valódi bőr élethűen adja vissza a benyomó szerszámba vésett szarvas motívumot. A honfoglaló magyarok csodaszarvas mondája kapcsolódik a keresztény vallás Szent Hubertusz mondaköréhez, aki mára a vadászok, erdészek és lövész céhek védőszentje lett.

Életfa

Ebben a termékkategóriában szerepel az életfa motívumos magyaros pénztárca termékünk is. Az életfa már az ókori vallásokból is ismert szimbólum, amelyet a magyar népesség is átvett. Az életfa igényesen kidolgozott grafikája minőségi bőr alapanyagból készült pénztárca fedelébe került benyomásra. Ez a tökéletesen kidolgozott különleges valódi bőr pénztárca szintén a GreenDeed pénztárca kollekciót gyarapítja.

Turul madár

A Turul madár talán az egyik legismertebb és legnépszerűbb Magyar szimbólum. A gyönyörűen kidolgozott grafikai benyomat egy hosszú cserzésű folyamat után megszületett valódi bőrbe lett benyomva. Ez az igényes bőr pénztárca modellünk a népszerű magyaros pénztárca kollekcióink kiemelkedő darabja. Más magyar istenség a Turul madár kepében jelent meg a Magyarok számára. Ennek a mondaköri hagyománynak tisztelegve terveztük meg a GreenDeed márkacsaládunk keretei között két fajta szarvas mintás minőségi bőr pénztárca modelljeinket.

Íjász

Az íjász sport kedvelőinek akartunk kedvezni mikor megalkottuk a lovas íjász és gyalogos íjász magyaros pénztárca modelljeinket. Mindkét íjásznak a hagyományos magyar reflex íj a fegyvere, amelynek lőtávolsága 300-400 méter volt. Kiváló minőségű bőr alapanyagot használtunk mindkét íjász bőr pénztárca modellünk gyártásához. Gondosan kimunkált egyedi pénztárca modelljeink kedvelt termékei a GreenDeed pénztárca kollekció modelljei között.