Mind a(z) 18 találat megjelenítve

Vintage stílusban gyártott biciklis pénztárca a GreenDeed mintás kollekciójából!

Egyedi, biciklis mintával díszített fedéllel rendelkeznek ezen vintage stílusú bőr pénztárca modelljeink, melyek a GreenDeed kollekció népszerű termékei.

A kerékpározás szerelmeseire gondoltunk, mikor kifejlesztettük legújabb egyedi mintás bőr pénztárca kollekciónkat.
Ezen modelljeink gyakran keresett termékek ajándékozás céljából, hiszen egészen egyedi, hazánkban népszerű sportot képvisel, valamint díszdobozos csomagolással is rendelkezik. Ezáltal igen kedves és hasznos ajándék szeretteink, ismerőseink számára.

Színválasztó

4.870 Ft
4.870 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
3.680 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
4.980 Ft
4.280 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft

A GreenDeed márka minőségi kollekciójából!

A GreenDeed márkás, valódi bőr pénztárca modellek egyet jelentenek a tartóssággal, a minőséggel és a kényelemmel. Tervezőgárdánk több évtizedes tapasztalatainak hála, mára már olyan tárcákat tudunk alkotni, melyek nem csak sokáig használhatók, de nagyon kényelmes és praktikus módon is. A biciklis pénztárca kategória átkapcsoló pánt nélküli modellje a BICR1021, mely így minden más modellnél könnyebben tárolható zsebben. A többi tárcát külső átkapcsolóval is elláttuk, így fokozott biztonság jellemezi ezen termékeinket. Amennyiben ez nem lenne elég a legújabb RFID technológia gondoskodik arról, hogy elektronikus úton elérhető adataihoz ne tudjanak illetéktelenek hozzáférni.

Fokozott biztonság!

Biciklis mintával ellátott bőr pénztárca kollekciónk minden darabja rendelkezik RFID védelemmel, ezért használatuk a lehető legbiztonságosabb. Az RFID tárcák esetében egy védőfóliát építünk a modellek fedelébe, mely megakadályozza az illetéktelen adatleolvasást. Mivel ez az adatlopási technológia sajnos egyre inkább elterjed, így mindenképpen ajánlott egy ilyen pénztárca beszerzése. Ezen tárcáink belsejében egy logó tanúskodik arról, hogy ilyen biztonságos védelemmel lettek ellátva.

Ajándéknak is kiváló választás

Kerékpárosok számára főként nagyon jó választás, melyet biztos, hogy büszkén használnak majd. Amennyiben más témájú pénztárcát választana, akkor figyelmébe ajánljuk "MOTÍVUMOS BŐR PÉNZTÁRCÁK" menüpontunkat. Itt számos népszerű témában találhat minőségi bőr pénztárca modellt. A teljesség igénye nélkül vadász, horgász, kutya mintás, focis vagy autós, csak, hogy néhányat említsünk a folyamatosan bővülő kollekcióból.

Az ajándékdobozok csak úgy, mint maguk a pénztárcák, gondos tervezőmunka eredményei, hogy együtt egy igazán exkluzív hatást érjenek el és lenyűgözzék a szerencsés leendő tulajdonost.

Szerezzen örömet ismerőseinek eme különleges bőr pénztárca ajándékozásával!