1–24 termék, összesen 274 db

Az egyik legfontosabb kiegészítő a női pénztárca

Webáruházunk igazi márkás minőségi női bőr pénztárca modelleket forgalmaz kiváló bőr minőségben megrendelőink részére. Talán nem túlzás kijelenteni azt, hogy a női pénztárca az egyik legfontosabb kiegészítője egy hölgynek. Ugyanúgy, mint egy táska vagy egy szép cipő, hiszen ez egy mindennapi használati tárgy a mai világban. Ezért mi a divattal mindig naprakész termékekkel szolgálunk hölgyvásárlóink számára.
Többféle szempont alapján tervezzük női pénztárcáinkat, így mindenki megtalálhatja a stílusához megfelelő női pénztárcát.

8.980 Ft
8.980 Ft
8.980 Ft
videó
8.980 Ft
8.580 Ft
8.580 Ft
8.980 Ft
8.980 Ft
videó
8.580 Ft
8.980 Ft
8.980 Ft
8.980 Ft
8.480 Ft
8.480 Ft
8.480 Ft
4.680 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft

A női pénztárca választás szempontjai

  • Szín: Termékeink többféle színben is kaphatóak, mégis legkedveltebbek a piros, fekete és barna. Mi viszont gondoltunk azokra, akik szeretik a különlegesebb színeket ezért sok modellünk kapható zöld, kék, citromsárga, pink vagy esetleg multikolor színekben is.
  • Felületi design: Vannak sportosabb női pénztárcáink, amelyeket dísztűzéssel díszítettünk és vannak például lakkozott krokodil mintás bőrből készült termékeink is. Ez csak a két véglet, természetesen, akik a letisztult külsejű vagy a selyemfényű női pénztárca kedvelői, azok is találnak számukra megfelelő modelleket webáruházunkban.
  • Méret szerint: A pénztárcák között két méretezés található meg, a közepes és a nagyméretű, más néven brifkó pénztárca. A közepes méretű pénztárcákat olyan hölgyeknek ajánljuk, akik kevés készpénzt és kártyát szoktak maguknál hordani.Viszont szeretnének egy divatos, praktikus belsővel rendelkező modellt használni. Vásárlóink körében ez a méret igen közkedvelt, hiszen nagyon praktikus, könnyen kézben tartható modellek. A brifkó női pénztárca abban különbözik az előbbitől, hogy sokkal több kártya és irattartó rekesz, valamint papírpénztartó található a belsejében. Méretüket tekintve is nagyobbak ezek a termékek.
  • Díszdobozos pénztárcáink: Sok vásárlónk esetleg nem is saját magának szeretne akár egy színes pénztárcát venni, hanem valamelyik szerettének szeretne vele kedveskedni. A minőségi női bőr pénztárca modellek között megtalálhatóak a díszdobozos termékek is, amelyek mindig az adott termékcsaládra jellemző design-nal lettek díszítve. A díszdobozok egyedi tervezésűek, a modellek ezekben kerülnek kiszállításra.

Minden kiváló női pénztárca modellünk minőségi, valódi bőr felhasználásával készült. Tapintásuk kellemes, használatuk praktikus és nem utolsó sorban időtálló termékek.

Női pénztárca választás márkacsaládok szerint:

Egyik legkedveltebb a La Scala márkacsaládunk, melynek legigényesebb, puha bőrből készült darabjai a legteljesebb választékban állnak megrendelőink részére. Tervezőink alkottak az egészen kisméretű kézbeillő daraboktól kezdve, közepes és extra nagy méretű modelleket is, amelyben már minden pénzünk, irataink, bankkártyáink, egyéb fontos, személyes dolgaink elférnek. Ennek a modell családnak a termékei piros, kék, pink, fekete színben készültek.

A „GO” termékcsaládunk modelljei a Sylvia Belmonte márkánkhoz készültek. Ezeknek az igazi bőr pénztárca modelleknek a bőre a legfinomabb, hosszas cserzési eljárásnak alávetett marhabőrből készült. Ez a finom tapintású bőr alapanyag meghatározza ezeknek a kiváló minőségben készített márkás női pénztárca modelleknek a minőségét is egyben. A pénztárcák fedelén egy hosszúkás téglalap alakú bőr idom található, melyre egy bőr csík került dísztűzéssel felerősítve, alján egy bőrrel bevont patenttal. Köszönhetően az egyedi dizájn használatának ez a termékcsaládunk rendkívül népszerű pénztárcáink között.

Egyik legújabb fejlesztésünk egy mintás bőr női pénztárca modell család, ami több különböző színben is elérhető a Sylvia Belmonte márka családban. Ezeknek a pénztárcáknak a felületébe igényesen kidolgozott rózsa minta van benyomva, amely ezeket a modelleket különlegessé teszi. Az ízléses tervezés és kidolgozás miatt ez a kollekciónk nagyon népszerű vásárlóink körében. Minden terméket a pénztárca felületével összhangban tervezett igényes kivitelezésű díszdobozban szállítunk, mely akár exkluzív ajándék céljára is megfelel.