Női Pénztárca kollekciók - Bőrpénztárca.hu webáruház

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

női pénztárca

Az egyik legfontosabb kiegészítő a női pénztárca

Talán nem túlzás kijelenteni azt, hogy a női pénztárca az egyik legfontosabb kiegészítője egy hölgynek. Ugyanúgy, mint egy táska vagy egy szép cipő, hiszen ez egy mindennapi használati tárgy a mai világban. Ezért mi a divattal mindig naprakész termékekkel szolgálunk hölgyvásárlóink számára.

Többféle szempont alapján tervezzük női pénztárcáinkat, így mindenki megtalálhatja a stílusához megfelelő női pénztárcát.

A női pénztárca választás szempontjai

  • Szín: Termékeink többféle színben is kaphatóak, mégis legkedveltebbek a piros, fekete és barna. Mi viszont gondoltunk azokra, akik szeretik a különlegesebb színeket ezért sok modellünk kapható zöld, kék, citromsárga, pink vagy esetleg multikolor színekben is.
  • Felületi design: Vannak sportosabb női pénztárcáink, amelyeket dísztűzéssel díszítettünk és vannak például lakkozott krokodil mintás bőrből készült termékeink is. Ez csak a két véglet, természetesen, akik a letisztult külsejű vagy a selyemfényű női pénztárca kedvelői, azok is találnak számukra megfelelő modelleket webáruházunkban.
  • Méret szerint: A pénztárcák között két méretezés található meg, a közepes és a nagyméretű, más néven brifkó női pénztárca. A közepes méretű pénztárcákat olyan hölgyeknek ajánljuk, akik kevés készpénzt és kártyát szoktak maguknál hordani, de ezt mégis stílusosan szeretnék megtenni. Vásárlóink körében ez a méret igen közkedvelt, hiszen nagyon praktikus, könnyen kézben tartható modellek. A brifkó női pénztárca abban különbözik az előbbitől, hogy sokkal több kártya és irattartó rekesz, valamint papírpénztartó található a belsejében. Méretüket tekintve is nagyobbak ezek a termékek.
  • Díszdobozos pénztárcáink: Sok vásárlónk esetleg nem is saját magának szeretne pénztárcát venni, hanem valamelyik szerettének szeretne vele kedveskedni. A női pénztárcák között megtalálhatóak a díszdobozos termékek is, amelyek mindig az adott termékcsaládra jellemző design-nal lettek díszítve. A díszdobozok egyedi tervezésűek, a modellek ezekben kerülnek kiszállításra.

Minden női pénztárcánk minőségi, valódi bőrből készült, ezért tapintásuk kellemes, használatuk praktikus és nem utolsó sorban időtálló termékek.

Showing 1–21 of 313 results

366 db női pénztárca terméket látja
női pénztárca valódi bőr

LA SCALA

7 980 Ft
női pénztárca valódi bőr

LA SCALA

6 380 Ft
női pénztárca valódi bőr

LA SCALA

7 980 Ft
női pénztárca valódi bőr

LA SCALA

6 980 Ft

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor