fbpx

1–24 / 157 találat

Márkás női pénztárcák

A női pénztárca díszdobozban kategóriába tettük a nagyobb presztízsű pénztárca márkáinkat.
Modelljeinek csomagolása szintén nagyon fontos számunkra. Tervező csapatunk nem csak az egyes termékek terveit készíti el, ugyanígy a csomagolást is megtervezzük.

10.780 Ft
8.980 Ft
8.480 Ft
12.280 Ft
12.280 Ft
12.980 Ft
videó
9.780 Ft
videó
9.380 Ft
9.380 Ft
videó
8.980 Ft
videó
8.980 Ft
10.680 Ft
9.780 Ft
8.990 Ft
5.680 Ft
9.780 Ft
9.780 Ft
8.580 Ft
7.870 Ft
8.990 Ft
5.870 Ft
8.990 Ft
8.990 Ft

női pénztárca díszdobozban

Lakkbőr női pénztárca Alessandro Paoli 29-38

8.990 Ft

Fontos a pénztárca csomagolása!

A pénztárca doboz a legfontosabb a csomagoló anyagok között. Nagyon fontos a doboz anyagának minősége, a doboz tetején lévő márkajelzés megtervezése és kivitelezésének magas színvonala a női pénztárca díszdobozban elnevezésű kategóriában. Ennek összhangban kell lenni a termék minőségével és presztízsével.

A csomagolókendőt szintén mi tervezzük. Fontos funkciója a termék felületének védelme az esetleges különböző fizikai ártalmak ellen.

A kártyamintákat és iratmintákat addig tartják a kereskedők a termékekben, amíg a termék eladásra nem kerül. Eladáskor hűen szemlélteti a modellek belső kinézetét a későbbi használat során.

Nagyon fontos számunkra, hogy a termékek csomagolása összhangban legyen ezeknek az elegáns női pénztárcáknak a minőségével és jó hírnevével.

Ezek az ismert pénztárca kollekcióink magas presztízsértékkel rendelkeznek, az ezekhez használt bőrök ugyanazokban a bőrgyárakban készülnek, mint a legismertebb, top 10-ben szereplő világmárkák bőrei.

Figyelünk pénztárcáink minőségére!

A női pénztárcák között a női pénztárca díszdobozban kategóriájú modellek a legjobb minőséget képviselik a bőr minőségét és a munkaminőséget is tekintve.

Csak olyan bőráru gyártó cégeknek adunk ezekből a modellekből megrendelést, akiket előzetesen meglátogattunk, ellenőriztük a gépek és felszereltségek típusait, minőségét, a szakembergárda összetételét és képzettségét. A bőrdíszmű gyárakkal folyamatos a kapcsolattartásunk, jóváhagyásunk nélkül semmilyen módosítást, változtatást nem végezhetnek el a beleegyezésünk, tudomásunk nélkül. Ugyanezek a gyárak készítik a legfontosabb világmárkák termékeit a bőrdíszmű szektorban.

Egyik legfontosabb szempont a csomagolás előtti magas szintű minőség-ellenőrzés. A termékek csomagolása előtt a minőség-ellenőrzés dolgozói tüzetesen átnéznek minden egyes terméket, kijavítják a termékek javítható hibáit, eltávolítják az esetleges szennyeződéseket és csak a tökéletes minőségű pénztárcákat csomagolják számunkra.

Szintén nagyon fontos, hogy az elkészült és becsomagolt egyes termékek megfelelően legyenek csomagolva a szállítás számára is, hogy az árutovábbítás során semmilyen fizikai sérülés vagy kémiai változás ne történhessen a termékeknél.