1–24 termék, összesen 120 db

Női pénztárca díszdobozban

Márkás női pénztárca modelljeink többsége divatos megjelenésével harmonizáló, igényes, minőségi díszdobozban kerül forgalomba.

Ebbe a kategóriába tettük a nagyobb presztízsű pénztárca márkáinkat.
Modelljeinek csomagolása szintén nagyon fontos számunkra. Tervező csapatunk nem csak az egyes termékek terveit készíti el, ugyanígy a csomagolást is megtervezzük.

 

Fontos a pénztárca csomagolása!

A pénztárca doboz a legfontosabb a csomagoló anyagok között. Nagyon fontos a doboz anyagának minősége. A doboz tetején lévő márkajelzés megtervezése és kivitelezésének magas színvonala a női pénztárca díszdobozban elnevezésű kategóriában. Ennek összhangban kell lenni a termék minőségével és presztízsével.

Folytatás az oldal alján!

Színválasztó

7.980 Ft
8.980 Ft
8.980 Ft
9.980 Ft
8.980 Ft
5.870 Ft
10.780 Ft
9.980 Ft
8.980 Ft
9.280 Ft
9.980 Ft
RFID
12.980 Ft
RFID
11.980 Ft
RFID
8.870 Ft
RFID
10.980 Ft
RFID
9.980 Ft
RFID
10.980 Ft
RFID
9.780 Ft
RFID
12.980 Ft
8.980 Ft
8.980 Ft
9.980 Ft
9.980 Ft
9.980 Ft

A csomagolókendőt szintén mi tervezzük. Fontos funkciója a termék felületének védelme az esetleges különböző fizikai ártalmak ellen. A kártyamintákat és iratmintákat addig tartják a kereskedők a termékekben, amíg a termék eladásra nem kerül. Eladáskor hűen szemlélteti a modellek belső kinézetét a későbbi használat során. Nagyon fontos számunkra, hogy a termékek csomagolása összhangban legyen ezeknek az elegáns és divatos női pénztárca termékeinknek a minőségével és jó hírnevével, ezért elegáns díszdobozban hozzuk forgalomba azokat. Ezek az ismert és márkás női pénztárca kollekcióink magas presztízsértékkel rendelkeznek. Az ezekhez használt bőrök ugyanazokban a bőrgyárakban készülnek, mint a legismertebb, top 10-ben szereplő világmárkák bőrei.

Figyelünk pénztárcáink minőségére!

A női pénztárcák között a női pénztárca díszdobozban kategóriájú modellek a legjobb minőséget képviselik a bőr minőségét és a munkaminőséget is tekintve. Csak olyan bőráru gyártó cégeknek adunk ezekből a modellekből megrendelést, akiket előzetesen meglátogattunk, ellenőriztük a gépek és felszereltségek típusait, minőségét, a szakembergárda összetételét és képzettségét. A bőrdíszmű gyárakkal folyamatos a kapcsolattartásunk, jóváhagyásunk nélkül semmilyen módosítást, változtatást nem végezhetnek el a beleegyezésünk, tudomásunk nélkül. Ugyanezek a gyárak készítik a legfontosabb világmárkák termékeit a bőrdíszmű szektorban. Egyik legfontosabb szempont a csomagolás előtti magas szintű minőség-ellenőrzés. A termékek csomagolása előtt a minőség-ellenőrzés dolgozói tüzetesen átnéznek minden egyes terméket, kijavítják a termékek javítható hibáit, eltávolítják az esetleges szennyeződéseket és csak a tökéletes minőségű pénztárcákat csomagolják számunkra. Szintén nagyon fontos, hogy az elkészült és becsomagolt egyes termékek megfelelően legyenek csomagolva a szállítás számára is. A díszdobozban szállított termékek az árutovábbítás során semmilyen fizikai sérülés vagy kémiai változás nem történik így óvva meg a minőség női pénztárca modellt.