1–24 termék, összesen 97 db

A természetesség jegyeit magában hordozó, strapabíró minőségi vadász bőr pénztárca

Számos egyedi, vadász mintás felülettel igényesen díszített minőségi bőr férfi pénztárca modellt talál kínálatunkban, melyet kifejezetten tartós, valódi bőrből gyártottunk.

A bőr természetes karakterét megőrző eljárással kikészített, minőségi marhabőrből gyártott GreenDeed vadász pénztárca és irattartó pénztárca. A vadász pénztárca a bőr színétől eltérő színű cérnával van levarrva kiemelve a bőr egyedi jellegét. A bőr natúr kikészítésű, sportos jellegű, valódi marhabőrből készült fedelén valósághű bőrbenyomással.

Ezen minőségi pénztárca modelljeink akár a fokozott igénybevételnek is ellenállnak és hosszantartó használatot garantálnak tulajdonosuknak.

Színválasztó

7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
4.870 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
8.780 Ft
4.870 Ft
4.980 Ft
4.980 Ft
3.680 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
4.980 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft
4.280 Ft
7.870 Ft
7.870 Ft

Praktikus belső kialakítás

A pénztárcák belseje praktikus kialakítású, belül balra vagy felfelé kihajtható kártya és irattartókkal rendelkezik. A vadász pénztárca hátuljában két darab papírpénztartó helyezkedik el. Az egyik modellben ezen kívül még még találhatunk egy harmadik papírpénztartót is, amely cippzárral zárható. A pénztárcák belsejében jobb oldalon helyezkedik el a patenttal zárható fedeles aprópénztartó.

Vadászok számára az egyik legfontosabb kiegészítő az irattartó

Ebben a modellben elhelyezhetők a vadászathoz legfontosabb okmányok. Bele tudjuk tenni az irattartóba a vadászjegyet, fegyvertartási engedélyt, a fegyver műszaki engedélyét és más, a vadászathoz szükséges iratokat. Ugyanitt tudjuk tárolni az autónk forgalmi engedélyét is és a további szükséges iratainkat is. Az irattartó fedelébe szarvas vagy vaddisznó minták vannak belenyomva.

Már RFID változatban is kaphatóak

A pénztárcák és az irattartók egy része RFID védett. Azok fedelében speciális fém fólia van beépítve, amely megakadályozza a pénztárcákban és az irattartóban tárolt bankkártya adatok ellopását. Így Önnek nem kell attól tartania, hogy mások a tudtán kívül hozzáférnek adataihoz, hiszen tökéletes biztonságban vannak az ilyen RFID védelemmel ellátott tárca belsejében. A vadász pénztárca igényes, GREENDEED márkanévvel ellátott dobozban kerül kiszállításra.

Ezen mintás férfi pénztárca termékeink fedelében az alábbi állat minták grafikai benyomata található:

Így bárki találhat számára kiváltképp, részletgazdag motívummal díszített fedelű, igénye bőr pénztárca modellt. Amennyiben pedig meglepetésként szánjuk szeretteink, ismerőseink számára, akkor is nagyon jól döntöttünk, hiszen igazi személyre szóló ajándékkal örvendeztethetjük meg. Rádaásként termékeink igényes, általunk tervezett díszdobozban érkeznek meg Önhöz, így tulajdonképpen azonnali ajándékozásra is készen állnak. Nagyon sokféle motívumos pénztárca modellt találhat még webáruházunk kínálatában. Javasoljuk, hogy tekintse meg ezen termékeinket is, hiszen mindegyik valódi bőr pénztárca modellünk, igényesen kidolgozott, igazán tartós darab.