Új pénztárcák a Corvo Bianco márkánál

Új pénztárca

Új pénztárcák a Corvo Bianco márkánál.

A Corvo Bianco márkánál új pénztárcák kerültek forgalomba. A termékek új fejlesztésű Nubuck jellegű marhabőrből készülnek fekete és barna színben. A termékcsalád férfi pénztárca modellekből áll. A pénztárcák elegánsan sportos jellegűek, a Corvo Bianco márkára jellemző top minőségű marhabőr felhasználásával. A termékek kidolgozásán látszik, hogy az érdeklődők, vásárlók, egy világmárka kiváló minőségben elkészített darabját tartják a kezükben. A modellek egy részénél a pénztárcák fedelének közepébe a termékek széleivel párhuzamosan futó vízszintes bőrcsík van beépítve. Ez az oil pull up bőrből készült csíkbetét elegánsan kiemeli az új pénztárcák fedelének bőrét. Ez a díszítés hangsúlyozza a pénztárca fedelét borító Nubuck marhabőr elegáns textúráját.

Új pénztárcák a Corvo Bianco -tól

Új pénztárcák a Corvo Bianco -tól

Két színkombinációban készülnek ezek az új pénztárcák.

  • Az egyik színkombináció esetén a modellek barna színű Nubuck modellből készülnek. A pénztárcák fedelén világosbarna színű a beépített bőrcsík. A csíkbetét közepébe van belenyomva a Corvo Bianco logó, melytől jobbra és balra beige színű dísztűzés található. Ezeknek a modelleknek az egyik legnépszerűbb példánya az CVL09 kódszámú termék.
    Ennél a modellnél a termék belsejében három papírpénztartó van kialakítva, valamint egy felhajtható irat és kártyatartó. A pénztárca belsejében összesen hat darab kártyatartó és két darab irattartó található. A modell jobb oldalában került kialakításra az aprópénztartó, amely patentos fedéllel zárható.

 

 

Sportos férfi pénztárca díszdobozban Corvo Bianco CVL09

 

  • A másik színkombináció esetén a termékek fekete színű Nubuck bőrből vannak legyártva. A modellek fedelén sötétszürke színű a beépített bőrcsík. A csíkbetét közepébe van belenyomva a Corvo Bianco logó, melynek két oldalán világosszürke dísztűzés található.

Ezeknek a termékeknek a másik legkedveltebb modellje a CVL1021 kódszámú pénztárca.

Ennél a terméknél a pénztárca belsejében két darab balra kihajtható irat és kártyatartó helyezkedik el. Ezeket a kártya és irattartókat belső átkapcsoló füllel tudjuk rögzíteni.
Középen egy függőlegesen beépített cipzár található, ezt kinyitva jobbra és balra egy-egy zárható zseb helyezkedik el. A pénztárca hátsó falában két darab papírpénztartót találhatunk.
A termék belsejének jobb oldalában helyezkedik el az aprópénztartó, amelyet fedéllel tudunk zárni.

 

Sportos férfi pénztárca díszdobozban Corvo Bianco CVL1021

 

Sportos férfi pénztárca díszdobozban Corvo Bianco CVL1021

 

Új pénztárcák külső átkapcsoló nyelvvel

Ennek a termékcsaládnak ezen modelljei külső átkapcsoló füllel rendelkeznek. Ezeknél  a pénztárcáknál a díszítő csíkbetét a modellek fedelének alsó harmadába vannak beépítve. A díszcsíkok kialakítása teljesen megegyezik az átkapcsoló nélkül készített modelleknél használt beépített bőrcsíkok kialakításával. A termékek ebben az esetben is készültek barna színben.

 

 

Sportos férfi pénztárca díszdobozban Corvo Bianco CVL1027/T

Továbbá ezek a modellek készültek fekete színben is.

 

 

Sportos férfi pénztárca díszdobozban Corvo Bianco CVL6002L/T

Sportos férfi pénztárca díszdobozban Corvo Bianco CVL102/T

 

Ezek az új pénztárcák különleges látványú, exkluzív díszdobozban kerülnek forgalomba.