Milyen női pénztárcát vásároljak

Hatalmas kínálatot találhatunk pénztárcákból a webshopokban, de milyen női pénztárcát is válasszak, néha nem egyszerű erre a kérdésre a válasz. Hölgyvásárlóink körében nagy népszerűségnek örvendenek az élénk színű pénztárcák, köztük a piros szín a legkedveltebb. Hogy miért is a piros, erről egy korábbi cikkünkben már írtunk: PIROS PÉNZTÁRCA

Mit tegyünk ha

Megtetszik első pillantásra

Ha már az első pillantásra beleszeretünk egy pénztárcába, és még használható is számunkra, nem kell habozni, meg kell vásárolni a kiszemelt női pénztárca modellt.

Keresgélünk, de nem találjuk az igazit

Van amikor nem találjuk meg azonnal az ?igazit?, ilyenkor kezdünk el keresgélni, hogy milyen női pénztárcát vegyünk a webshopok oldalain. Sokszor órákon, napokon keresztül, de nem kell csüggedni, kitartásunk mindig meg fogja  hozni az eredményt.

Milyen női pénztárcát válasszak?

Milyen női pénztárcát válasszak

Felállíthatunk magunknak keresési szempontokat

  • Nagy legyen, mert sok papírpénzt és aprópénzt szoktam hordani magammal.
  • Legyen benne sok kártyatartó hely, mert nem szeretek keresgélni a kártyáim között, szeretek rendet tartani közöttük.
  • Idegesít, ha nincs nálam mindig az összes iratom, de kivenném a személyit és a lakcímkártyámat is, ha nincs elég hely a pénztárcámban a két lányom fényképének.

Kitartással és egy kis ?szorgos hangyamunkával? ma már ez nem probléma, csak egy kis türelem kell hozzá és meglesz a válasz arra a kérdésre, hogy milyen női pénztárcát vásároljak. A webshopok terméklista oldalain előbb ? utóbb meg fogjuk találni a keresett terméket. De hogyan keressünk? Itt van egy hatalmas előnyük a webáruházaknak, a keresések szűkítési lehetősége.

Fontossági sorrendek:

  • Milyen ár kategóriában akarunk keresni
  • Szűrés pénztárca kategóriákra
  • Van e kedvenc pénztárca márka amihez ragaszkodom
  • Milyen színű modellt keresek?

Ezeknek a szűkítési lehetőségeknek a használatával nagyon sok időt spórolhatunk meg azért, hogy milyen női pénztárcát válasszunk, ha konkrét elképzelésünk van. Ha nincs, ott a gyors szem és az ügyes kéz, és még jól is esik, ha a sok modell között megtaláljuk a ?kincset?, és kattinthatunk. Innentől már könnyű dolgunk van mert minden termékoldalon fel vannak sorolva az adott pénztárca legfontosabb jellemzői:

? Méret:
? Anyaga:
? Súly:
? Cikkszám:
? Márkanév:
? Papírpénztartó:
? Aprópénztartó:
? Kártyatartó:
? Irattartó:
? Csomagolás:

A terméklistán szereplő képen kívül megtalálhatjuk itt a modellről készült belső fotókat, általában három ?öt darabot, és nem utolsó sorban a termékleírást. Kerüljük az olyan webáruházakat, ahol nem jó minőségűek, vagy nem elég élesek a fotók, nem elég nagy méretűek, és nincs részletgazdag nagyítási lehetőség a képekre.