Mind a(z) 5 találat megjelenítése

Webáruházunkban férfi és női bőr táskák, valamint szatén anyagból készült női alkalmi táskák széles választékát forgalmazunk.

Táska férfiaknak

  • Oldaltáska bőrből

A férfi táska kínálatunk mindegyike kiváló marhabőrből készül. A bőrök egyik fajtája természetes, natúr kiképzésű, hordófestett, fekete színű bőr, amelyből sportos jellegű, férfi táskákat gyártunk.

Tárolhatjuk benne a pénztárcánkat, az irattartónkat, az esetleges aprópénztartót és kártyatartót, valamint névjegykártya tartót is. Van hely ebben a típusú férfi táskában, speciálisan kialakított rekesz a telefonunk, tollunk számára, valamint elhelyezhető egy notesz is.

  • Autóstáska bőrből

Szintén megtalálhatóak a webáruház választékában a bőr autóstáskák. Ezek az autóstáska modellek vastagabb, erős nappa bőrből készülnek, fekete színben.

Az autóstáskába kényelmesen el tudják helyezni az autó nagyméretű forgalmi engedélyét, továbbá a napi használatban levő pénztárcájukat, irattartó pénztárcájukat, esetleges kártyatartójukat és aprópénztartójukat is. Van hely továbbá kialakítva a telefon, jegyzettömb számára is.

  • Övtáska bőrből

A bőr övtáskákat egyaránt használják férfiak és hölgyek, akik számára fontos, hogy mindkét kezük szabad legyen, de mégis maguknál tarthassák a legfontosabb irataikat, személyes tárgyaikat. Az övtáskák hossza állítható, így további beavatkozás nélkül is mindenki a saját derékméretére tudja állítani ezt a terméket.

Minőségi női táskák

  • Elegáns női bőr táska

Ezek a termékek Olaszországban készített növényi cserzésű marhabőrből készülnek. A bőrök kikészítése, minősége világszínvonalú. A női bőr táskák is Olaszországban készülnek, ugyanúgy mint az alapanyagul szolgáló bőrök. Több populáris modell van a készletünkön, amelyek fekete barna és piros színben készülnek. A táskák mindegyike dupla vállfogóval rendelkezik.

  • Alakalmi táska a fontosabb eseményekre

Női alkalmi táskáink tervezését folyamatosan végezzük, hogy mindig új modellek álljanak hölgyvásárlóink rendelkezésére. Az alkalmi táskák divatos szatén anyagból készülnek különböző színekből, de a legkeresettebb szín a fekete, amelyet minden fajta színű ruhához és sokféle alkalomhoz használni tudunk.

Színválasztó

32.980 Ft
16.980 Ft
24.480 Ft
28.780 Ft
15.800 Ft