Női és férfi táskák minőségi bőrből, divatos alkalmi táskák

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

Táskák

Webáruházunkban férfi és női bőr táskák, valamint szatén anyagból készült női alkalmi táskák széles választékát forgalmazunk.

Táska férfiaknak

  • Oldaltáska bőrből

A férfi táska kínálatunk mindegyike kiváló marhabőrből készül. A bőrök egyik fajtája természetes, natúr kiképzésű, hordófestett, fekete színű bőr, amelyből sportos jellegű, férfi táskákat gyártunk.

Tárolhatjuk benne a pénztárcánkat, az irattartónkat, az esetleges aprópénztartót és kártyatartót, valamint névjegykártya tartót is. Van hely ebben a típusú férfi táskában, speciálisan kialakított rekesz a telefonunk, tollunk számára, valamint elhelyezhető egy notesz is.

  • Autóstáska bőrből

Szintén megtalálhatóak a webáruház választékában a bőr autóstáskák. Ezek az autóstáska modellek vastagabb, erős nappa bőrből készülnek, fekete színben.

Az autóstáskába kényelmesen el tudják helyezni az autó nagyméretű forgalmi engedélyét, továbbá a napi használatban levő pénztárcájukat, irattartó pénztárcájukat, esetleges kártyatartójukat és aprópénztartójukat is. Van hely továbbá kialakítva a telefon, jegyzettömb számára is.

  • Övtáska bőrből

A bőr övtáskákat egyaránt használják férfiak és hölgyek, akik számára fontos, hogy mindkét kezük szabad legyen, de mégis maguknál tarthassák a legfontosabb irataikat, személyes tárgyaikat. Az övtáskák hossza állítható, így további beavatkozás nélkül is mindenki a saját derékméretére tudja állítani ezt a terméket.

Minőségi női táskák

  • Elegáns női bőr táska

Ezek a termékek Olaszországban készített növényi cserzésű marhabőrből készülnek. A bőrök kikészítése, minősége világszínvonalú. A női bőr táskák is Olaszországban készülnek, ugyanúgy mint az alapanyagul szolgáló bőrök. Több populáris modell van a készletünkön, amelyek fekete barna és piros színben készülnek. A táskák mindegyike dupla vállfogóval rendelkezik.

  • Alakalmi táska a fontosabb eseményekre

Női alkalmi táskáink tervezését folyamatosan végezzük, hogy mindig új modellek álljanak hölgyvásárlóink rendelkezésére. Az alkalmi táskák divatos szatén anyagból készülnek különböző színekből, de a legkeresettebb szín a fekete, amelyet minden fajta színű ruhához és sokféle alkalomhoz használni tudunk.

Showing 1–21 of 63 results

78 db táskák terméket látja

GreenDeed

19 800 Ft

GreenDeed

21 800 Ft

Sylvia Belmonte

2 980 Ft

Sylvia Belmonte

2 870 Ft

GreenDeed

12 800 Ft

Sylvia Belmonte

2 980 Ft

Sylvia Belmonte

2 980 Ft

Sylvia Belmonte

2 980 Ft

Sylvia Belmonte

2 980 Ft

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor