Bőr övtáska stílusos kivitelben - Börpénztárca webáruház

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

bőr övtáska

Öt fajta bőr övtáska modellt tartunk

A bőr övtáska modelljeink puha, nagyon finom tapintású nappa bőrből készültek. A termékek között van olyan, amely szemüveg tárolására alkalmas fedéllel zárható zsebbel rendelkezik, valamint más modelleken külön telefontartó tok található.

A bőr övtáska jellemzői

Közös jellemzőjük ezeknek a termékeknek, hogy a modellek tetején egy cipzárral zárható hosszú zseb helyezkedik el, amelyben számos napi használati tárgyunkat tudunk elhelyezni.

Minőségi kellékek!

Minden modellnél nagyon jó minőségű, könnyen használható cipzárat alkalmaztunk a zsebek zárására és nyitására.

Az övtáska két végén egyedi kiképzésű bőr idomok vannak kialakítva, ezekbe van beépítve a heveder két vége. Ezzel a hevederrel tudjuk a derekunkra erősíteni a bőr övtáskát, amelynek hossza egy kitűnő minőségű, fekete színű műanyag kellékkel állítható.

Derékmérethez igazítható!

A heveder kellő hosszúságú és a rajta levő műanyag kellék segítségével bármely derékméretre beszabályozható. A hevederen helyezkedik el ezen kívül szintén fekete színű, műanyag  tuck zár amellyel levehetjük, vagy visszatehetjük derekunkra az övtáskát.

Kinek ajánljuk?

Ezeket a praktikus övtáskákat ajánljuk mindazoknak, akiknek napi tevékenységük során folyamatosan szükségük van arra, hogy mindkét kezüket használják.

Showing all 4 results

5 db bőr övtáska terméket látja
-61%

3 780 Ft1 480 Ft

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor