Öt fajta bőr övtáska modellt tartunk

A bőr övtáska modelljeink puha, nagyon finom tapintású nappa bőrből készültek. A termékek között van olyan, amely szemüveg tárolására alkalmas fedéllel zárható zsebbel rendelkezik, valamint más modelleken külön telefontartó tok található.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.


A bőr övtáska jellemzői

Közös jellemzőjük ezeknek a termékeknek, hogy a modellek tetején egy cipzárral zárható hosszú zseb helyezkedik el, amelyben számos napi használati tárgyunkat tudunk elhelyezni.

Minőségi kellékek!

Minden modellnél nagyon jó minőségű, könnyen használható cipzárat alkalmaztunk a zsebek zárására és nyitására. Az övtáska két végén egyedi kiképzésű bőr idomok vannak kialakítva, ezekbe van beépítve a heveder két vége. Ezzel a hevederrel tudjuk a derekunkra erősíteni a bőr övtáskát, amelynek hossza egy kitűnő minőségű, fekete színű műanyag kellékkel állítható.

Derékmérethez igazítható!

A heveder kellő hosszúságú és a rajta levő műanyag kellék segítségével bármely derékméretre beszabályozható. A hevederen helyezkedik el ezen kívül szintén fekete színű, műanyag  tuck zár amellyel levehetjük, vagy visszatehetjük derekunkra az övtáskát.

Kinek ajánljuk?

Ezeket a praktikus övtáskákat ajánljuk mindazoknak, akiknek napi tevékenységük során folyamatosan szükségük van arra, hogy mindkét kezüket használják.