Autóstáska kollekciónk széles választéke a Bőrpénztárca webáruházban

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

bőr autóstáska

Autóstáska termékekből széles választékkal állunk férfi vásárlóink rendelkezésére. A termékek kiváló minőségű nappa bőrből készülnek, a modellek fedele kartonozott, hogy kellő tartást biztosítson az autóstáska számára.

Mire való az autóstáska?

A termékek többségénél találhatunk egy körbe cipzározható, így teljesen nyitható belsőt amelyekbe iratainkat, kártyáinkat számos íróeszközünket tudjuk elhelyezni. A termékek külső oldalának egy részén szemüvegnek, vagy telefonnak van tartó kialakítva.

Mi fér el az autóstáskában?

Az autóstáskák belsejében van hely elhelyezni a pénztárcánkat, irattartónkat, aprópénztartónkat és kulcstartónkat. Sokan használnak még  kisebb méretű jegyzetfüzetet, amelyek szintén kényelmesen elhelyezhetők minden termékben.

Az autósáskák belső elrendezése

Az autóstáska külső felületére a táska bőrének anyagából készült szélbe hajtott csuklópánt van erősítve. A termékek nikkel színű cipzár kocsi húzókkal rendelkeznek. A modellek külső felületén még cipzárral zárható zseb is van, amelyek alumínium színű, nagyobb méretű cipzárkocsi húzóval vannak ellátva, hogy a használatuk kényelmes legyen. A bőrből készült csukló pánt szintén alumínium színű fém kellékkel van a táska oldalához erősítve.

Az autóstáska belsejében kialakított nagyobb méretű tároló hely cipzárral zárható és nyitható, amelyhez itt is nagy méretű alumínium színű cipzárkocsi húzót használunk. Az itt használt műanyag cipzár nagyobb méretű fogakkal van gyártva, és kiváló minőségű, hogy alkalmas legyen a mindennapos sokszori használatra.

A termékek népszerűsége miatt széles választékot tartunk ezekből raktáron, modellenként folyamatosan kellő mennyiségben, hogy 24 órán belül ki tudjuk szállítani ezeket a termékeket megrendelőink részére.

Showing all 10 results

10 db bőr autóstáska terméket látja

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor