Webáruházunk sok fajta prémiumkategóriás pénztárcát forgalmaz. Sok kritériumnak kell megfelelni egy pénztárcának, hogy ebbe a kategóriába sorolható legyen.

Alapanyag

A prémiumkategóriás pénztárcák anyagának 99%-a első osztályú bőr. Nagyon kevés, igen jó nevű prémiumkategóriás gyártó engedheti meg magának, hogy szintetikus anyagot használjon, annak felületét az adott márka logójával díszítve, bőrrel kombinálva a pénztárcákat. Az általunk ebben a szegmensben forgalmazott pénztárcák anyaga kizárólag bőr, a mi értékeinkbe nem fér bele az, hogy a pénztárcák felülete műbőrrel legyen kombinálva. Ezen pénztárcák bőre nagyrészt marhabőr, de találkoztam már csodálatosan kikészített juhnappa bőrből készült nagyon elegáns pénztárcával is ebben a kategóriában. A marhabőrök, de a többi állatbőrök kikészítése is rendkívül sokfajta, a tervezők a bőrtermék típusának megfelelően választanak belőlük. Lényegesen más kikészítésű bőr alkalmazására lehet szükség egy nagyméretű női táska, vagy egy pénztárca gyártásához.

Dizájn

A tervezők a megtervezett pénztárcákhoz először kiválasztják a pénztárcák stílusának, ?egyéniségének? megfelelő bőrt, ez a legelső és legfontosabb lépés, mivel nagyon fontos, hogy a felületi dizájn összhangban legyen a pénztárca bőrének kidolgozásával, jellegével.

Az általunk forgalmazott Corvo Bianco pénztárca bőre például egy növényi cserzésű marhabőr, megfelelő vastagsággal és tartással rendelkezik, rendkívül finom és elegáns felülettel. Ezek a tulajdonságok predesztinálták arra, hogy egy nagyon elegáns női és férfi modellcsaládot lehetett kialakítani ebből a bőrből. Ezeknek a pénztárcáknak a felülete a pénztárcák színével megegyező színű cérnával van tűzve, a gyönyörűen megszerkesztett logó melegen van belenyomva a pénztárca fedelének bőrébe.

A SYNCHRONY férfi pénztárcacsalád kétfajta felületi jelleggel rendelkezik. Az egyiknél a – T – alakúan kiképzett felületi dizájn rövidebb része vastagabb cérnával dísztűzve sportosabb jelleget ad a pénztárcáknak. A másik pénztárcacsalád fedelének sarkai vannak melegen megnyomva a pénztárcák fedelének jobb alsó sarkában pedig az elegánsan elhelyezett dombornyomott SYNCHRONY logó foglal helyet.

A LA SCALA pénztárcacsalád marhabőrből készül. A férfi pénztárcák puhább kikészítésű felületén határozottabb karakterisztikájú fekete és sötétbarna színű bőrökből. A pénztárcák fedelének szélén dupla tűzés helyezkedik el, köztük hosszanti benyomás van. Ez a speciális felületi dizájn a pénztárcák jobb alsó sarkában található melegen megnyomott LA SCALA dombornyomott logóval együtt elegáns és sportos egyszerre. A LA SCALA női pénztárcák külső felületét letisztult formavilág jellemzi, fedele egy soron van tűzve, rajta dombornyomott, LA SCALA logóval. Ezeknek az elegáns női pénztárcáknak fő erőssége a gazdag színvilág, fekete, barna, piros, lila, türkiz, zöld és narancssárga színekben forgalmazzuk ezeket a női pénztárcákat, kiegészítve az ehhez a női pénztárcákhoz tartozó azonos színű kártyatartókkal, ami együtt ideális párosítás, választás.

A CAVALIERI exkluzív pénztárcacsaládnak két típusát forgalmazzuk. Az egyik polírozott fényes felületű marhabőrből készült női pénztárcacsalád, fekete, barna, piros, kék, pink, lila és zöld színekben. Ezek különösen praktikus modellek pénzünk, irataink kártyáink tárolására. A másik termékcsalád Croco printtel ellátott, magas fényű marhabőrből készült pénztárcákból tevődik össze, fekete, zöld, piros, szürke, lila színekben.

A PIAZZA DUOMO márkanév alatt marhabőrből készült dollártárcákat forgalmazunk.

A prémiumkategóriás pénztárcák

közös jellemzője az első osztályú bőr alapanyag, a pénztárcák prémiumkategóriás, magas szintű gyártási minősége. Mindez igényes dobozba csomagolva, hogyha arra van szükség, ezzel az exkluzív ajándékkal lephessük meg szeretteinket.

 

Leveleki Miklós