Webáruházunk kategóriái segítenek átlátni bőr termék kínálatunkat

  •  Pénztárca

Férfiaknál és nőknél is az első legfontosabb szempont kiválasztani a bőr termék típusát: pl. puha tapintású nappa bőr vagy vastagabb, merevebb kikészítésű marhabőr pénztárcák.

További szempont lehet a vásárló értékrendje: fizetéskor fontos ?e számára, hogy a pénztárca használatakor látszódjon az, hogy ő egy exkluzív, márkás terméket használ vagy csak a pénztárca funkcionalitása lényeges számára.
Előbbieknek tudjuk ajánlani a díszdobozba csomagolt márkás pénztárcákat.

Javasoljuk, hogy olyan pénztárcát válasszon, amelynek legalább két papírpénztartó rekesze van, így valamelyest el lehet különíteni a különböző címletű papírpénzeket.
Lehetőség van továbbá olyan pénztárcát is választani, amely rendelkezik cipzárral zárható papírpénztartó rekesszel vagy egy bőr fedél alá rejtett papírpénztartóval, ahová nagyobb címletű papírpénzeket vagy értékesebb dolgainkat rejthetjük el.

A pénztárcák általában a papírpénz, fém aprópénz és kártyák tárolására használhatóak, esetleg egy-két darab igazolványtartóval kiegészítve.

Léteznek kimondottan exkluzív irattartók és egyszerűbb irattartók, amelyek fő funkciója a személyes iratok és különböző bankkártyák, névjegykártyák tárolása. Ezek mindegyike rendelkezik legalább egy papírpénztartó rekesszel, továbbá egyes termékek aprópénztartó zsebbel is.

Külön kategóriát képeznek a kártyatartók, amelyeket sok plasztikkártyával rendelkező férfi és nő használ egyaránt, mivel az utóbbi időben ezeknek a kártyáknak a száma annyira megsokszorozódott, hogy már nem férnek el egy hagyományos pénztárcában. Ezek nagy részében a személyes iratok is tárolhatók.

Megkülönböztetünk még dollártárcát, amelyben az első és hátsó fedelet szétnyitva egy fém rugós leszorító kallantyúval helyezhetjük el kevés számú papírpénzünket. Továbbá a fedelek belsejében kártyatartó helyek vannak kialakítva. A dollárpénztárcák egy részénél a külső fedélre szoktak elhelyezni aprópénztartó zsebet.

Azok a vásárlók, akik egy helyen szeretik tartani a pénzüket, kártyáikat és irataikat gyakran választanak brifkót, mivel ezek egy helyen kényelmesen elérhetőek számukra a napi használat során.

A nők egy része szereti praktikusan kezelni a náluk tartott aprópénzeket. Nekik ajánljuk a női keretes pénztárcákat. Léteznek külső és belső keretes pénztárcák. A külső keretes pénztárcákban lényegesen több aprópénzt tudunk tárolni.

A kézzel festett bőrből készült Shanti pénztárca az indiai kézművesség spacialitása.

Praktikus bőrtermék a kulcstartó, ha ebben helyezzük el kulcsainkat, egy helyen tartva könnyen megtaláljuk azokat és esetlegesen nem karcoljuk össze velük értékesebb tárgyainkat, pl. telefonunkat.

Elegáns megoldás, ha névjegykártyáinkat egy szép bőr névjegykártyatartóból kivéve adjuk át.

Praktikus, ha a mindennapokban használt nagy mennyiségű fémpénzünket bőr aprópénztartóban tároljuk.

  • Férfi táska

Bőr aktatáskákat használnak azok a férfiaknak, akik napi rendszerességgel nagy mennyiségű iratot tartanak maguknál.

A férfi bőr oldaltáskát sportos megjelenésű férfiaknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy legszemélyesebb tárgyaikat állandóan maguknál tartsák.

Ugyanez a szempont vonatkozik a férfi bőr autóstáskára is.

A férfi bőr övtáskákban maximális biztonságban tudhatjuk személyes tárgyaikat.

  • Női táska

A női bőrtáskát azoknak az igényes hölgyeknek ajánljuk, akiknek a napi munkájukhoz szükséges az, hogy az irataik folyamatosan kéznél legyenek, akik számára fontos a legutolsó divat követése, a ruha, a cipő, a táska és egyéb kiegészítők harmonizációja.

Az alkalmi táska fontos kiegészítője a női ruhatárnak, színházi események, egyéb rendezvények alkalmával csak a legszükségesebb dolgok tárolása céljából.