Pénztárcák használata, bőr pénztárca ápolása

Nagyon fontos a pénztárcák helyes használata, a bőr pénztárca ápolása, a bőrápolás, ezzel meghosszabbíthatod terméked kihordási idejét.

Jó tanácsok

  • A pénztárcád aprópénztartó zsebét ne töltsd meg túlságosan, ezzel a pénztárca önmagában is túl súlyos lenne. Ez látványosan befolyásolja a termék tárolását, hordását. Látványra sem szép egy aprópénzzel túltömött pénztárca. A sok aprópénz túlzottan igénybe veszi az aprópénztartó zseb bőrét, bélésanyagát és a varrást is. Ha az átlagosnál több aprópénz tárolására van szükségünk, válasszunk olyan modellt. Vannak kimondottan nagyobb mennyiségű aprópénz tárolására alkalmas termékek. Sokfajta aprópénztartót is vásárolhatunk.
  • Másik neuralgikus pont a kártyák száma. Ebben az esetben is az a legfontosabb, hogy olyan modellt válasszunk, amely sok kártyatartó hellyel rendelkezik. Ha ez a kártyák nagy száma miatt már nem lehetséges, válasszunk a pénztárcánk mellé egy kártyatartót. Ma már olyan modellt is találhatunk, amelybe akár 30 darab kártyát is el tudunk helyezni.
  • Új pénztárcák vásárlásakor szerencsés, ha ellenőrizzük a modell belsejét. Meglevő iratainknak, kártyáinknak, papír- és aprópénzünknek kényelmesen el kell férnie a kiválasztott pénztárcában.

A bőrápolás

A használat során a termékek különböző mechanikai sérüléseket szenvedhetnek, kiszáradhatnak, ezért a bőröket ápolni kell.

Több évtizede foglalkozunk a bőrök felületének kezelésével, javításával. Sokfajta terméket használtunk már ehhez. Jelenleg erre a célra a Sandel nevű kézbalzsamot használjuk. Ez a termék kamilla+körömvirág+glicerin összetevőket tartalmaz. Ebből egy keveset felhordunk egy puha rongyra vagy szivacsra, amelyet eloszlatunk annak felületén. Ezután visszük fel az anyagot finoman a bőr felületére, és óvatosan bedörzsöljük abba.

bőr pénztárca ápolása - Sandel kézbalzsam
Sandel kézbalzsam

Mivel termékeink bőr anyaga az összes bőrtípus 50-60%-át lefedi, nagyon sokfajta bőr ápolására megfelelő ez a módszer.

Ez alól kivétel a nubuk és a velúr bőrök kezelése.

  • Először ennek a kétfajta bőrnek a felületét egy száraz kefével tisztítsuk meg a szennyeződésektől.
  • Üzletben vásároljunk a bőr színével megegyező színű velúr vagy nubuk sprayt, és azzal 20-30 cm távolságról permetezzük be a bőr felületét.
  • Ha speciális színű az ápolandó bőr felülete, használjunk színtelen nubuk vagy velúr sprayt
Bőrápolás - Kiwi velúr nubuk spray
kiwi velúr nubuk spray