Corvo Bianco női és férfi pénztárca

Rendkívül finom tapintású valódi marha nappa bőr, nagy méretű minőségi női pénztárca igényes kidolgozással. Fedelének díszvarrása tetszetős.

Kiváló minőségű marhabőr lett kifejlesztve ennek az exkluzív márkájú, női és férfi pénztárca modelleket egyaránt felvonultató kollekció számára. A kimondottan elegáns megjelenésű, felső kategóriás pénztárca márkáknál használatos növényi cserzésű marhabőr, párosítva a magas színvonalú gyártási minőséggel, garantálja a termékek elegáns megjelenését.


 Ebből a bőrből két fajta férfi pénztárca termékcsalád lett kifejlesztve:

– Egyik esetben a pénztárcák fedélen két függőleges csíkbenyomás közé van a bőrébe belenyomva a Corvo Bianco márkanév, alatta Luxury felirattal.

– A másik modellcsaládnál egy körbefutó csíkbetét van beépítve a pénztárca fedelének alsó harmadába, ebbe került benyomásra a Corvo Bianco márkanév.

A férfi pénztárca modellek belső kialakítása praktikus, mindegyikben két papírpénztartó, számos kártya és irattartó, valamint aprópénztartó található. Ezek a termékek fekete és barna színekben elérhetőek.


 A női pénztárcáknál szintén két új termékcsalád lett bevezetve:

– Az egyiknél a pénztárcák inkább sportosabb jellegű, fényesebb típusú bőrből készültek. A pénztárcák bézs színű cérnával vannak megvarrva, fedelén ezen kívül a fedél szélétől körülbelül két centiméterre szintén bézs színű cérnával kétsoros díszítő tűzés található.

– A másik női modellcsalád enyhén fényes felületű, puha tapintású marha nappa bőrből készült, fekete, barna és piros színben legyártva. A felületi dizájn megegyezik a másik női termékcsalád felületi dizájnjával.

Ezeknél a pénztárcáknál az elegáns, klasszikus megjelenés van kihangsúlyozva, továbbá nagy hangsúlyt kapott a tervezésnél a termékek praktikuma, használhatósága.


Ezt márkát ajánljuk üzletasszonyoknak, üzletembereknek és mindazoknak, akiknél munkájuk, életvitelük miatt fontos az is hogy fizetésnél, ügyintézésnél pénztárcájuk használatakor az presztízst és igényességet közvetítsen.

Ezeket a termékeket elegáns csomagolásban, kiváló dizájnerek által megtervezett díszdobozba csomagolva hozzuk forgalomba!