Csomag visszaküldés elállás esetén - Bőrpénztárca webáruház

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

Csomag visszaküldés elállás esetén

Csomag visszaküldés elállás esetén

Amennyiben Eladó és Fogyasztó írásban vagy szóban mindent tisztázott az elállás körülményeire vonatkozóan, és megállapodtak arról, hogy az elállás miatt Fogyasztó visszaküldi a terméket/termékeket Vállalkozó részére, azt az alábbiak szerint teheti meg:

  • A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával felmerült költségeket. A vásárlót ezen kívül egyéb költség nem terheli.
  • Elállás esetén Vállalkozó visszafizeti Fogyasztó részére a termék árát valamint a kiszállítás díját – ha volt ilyen. Vállalkozó és Fogyasztó egyeztet ezen összeg Fogyasztó részére történő kifizetésének módjáról.
  • Amennyiben Fogyasztó átutalásos kifizetést választ, úgy kérjük a Fogyasztót, hogy a termékkel együtt küldje meg a bankszámla számot a hozzá tartozó névvel, amelyre a Vállalkozó fizetést tud teljesíteni.
  • Kérjük, hogy a termékről megküldött számlát, vagy annak másolatát küldje vissza részünkre, mellyel Fogyasztó igazolja, hogy a terméket/termékeket Vállalkozótól vásárolta.
  • Vállalkozó részére nem elfogadható ha Fogyasztó a terméket/termékeket sima levélként küldi vissza, mivel ebben az esetben a termék/termékek szállítása nem nyomon követhető és a termék/termékek feladása nem bizonyítható.
  • A Vállalkozó részre visszaküldött csomagban kérjük mellékeljen egy telefonszámot is az esetleges egyeztetések miatt.

Letölthető dokumentum: Elállási nyilatkozat-minta.docx     Elállási nyilatkozat-minta.pdf

Csomag visszaküldésének menete:

1) Kérjük, hogy a terméket/termékeket az alábbi címre küldje vissza Vállalkozó részére: Leveleki Miklós E.V. , 6500 Baja, Czirfusz Ferenc u. 18.

2) Ajánlott opcióként – mely a Fogyasztó részére a legkedvezőbb – a Baján levő 47. számú csomagautomatába való küldést kell kérni a postán a feladáskor.

  • a borítékra/csomagra a következő nevet és címet kell írni: Leveleki Miklós E.V., 6500 Baja, Czirfusz Ferenc utca 18.
  • a csomag feladásakor kérni fognak egy telefonszámot: +30/303-6134 és egy e-mail címet: info@borpenztarca.hu

3) Fogyasztó ettől eltérő visszaküldési módot is választhat a termék/termékek vonatkozásában, de ebben az esetben is a feladásnak bizonyíthatónak kell lennie és a csomag/levél szállítása is nyomon követhető kell, hogy legyen.

 

 

Ezt a cikket megoszthatod ismerőseid közt: