fbpx

Összesen 7 találat

Luxus pénztárca Swarovski kövekkel

Az egyik legelegánsabb női bőr pénztárca típusunk a Swarovski köves pénztárca. Kis, közepes és nagy méretű pénztárca modellekből áll a kollekciónk, egyszerűbb és bonyolultabb belső elrendezéssel. Ezeket a pénztárcákat a legkiválóbb minőségű fényes felületű marhabőrökből készítjük. A termékek szélbehajtottak, a pénztárcák fedelén a dísztűzés test színű cérnával készült.
A legkedveltebb női bőr színekben, fekete színben és piros színben forgalmazzuk ezeket a női pénztárcákat. Több modellünk kisebb méretű áthajtófedéllel készült, ezeknek az aljába kerültek beépítésre az Swarovski kristályok három sorban. Más modellek fedelébe bőr betétet építettünk be. Ezeknél a termékeknél a oda lettek beragasztva és bevarrva a Swarovski kövek.

9.800 Ft
11.800 Ft
9.800 Ft
9.800 Ft
11.800 Ft
9.800 Ft
9.800 Ft

Kiváló ajándékötlet születésnapokra, karácsonyra

Egész évben vásárolják hölgy vevőink ezeket a nagyon közkedvelt pénztárcákat. Természetesen a legnagyobb forgalmat a karácsonyi ajándékozási időszak előtt novemberben és decemberben realizáljuk. Nagyon kedvelt termék férfi vásárlóink körében is, mivel ez az elegáns luxus termék népszerű ajándék hölgy szeretteiknek.

Az egész világon a kategóriájában a legjobb minőségű kristályköveket a Swarovski a cég gyártja. A kristályokat felhasználják ruházati termékeknél, kiegészítő divat termékeknél és többek között műszaki termékek díszítésére is.

Syvia Belmonte női pénztárca Swarovski kövekkel

Néhány éve kezdtük el gyártani a Swarovski kristályokkal díszített új bőr női pénztárcáinkat, ez most az egyik legnépszerűbb termékünk. Az egyik legnevesebb bőr pénztárca modellcsaládunkhoz gyártottuk ezeket a termékeket, ezzel a kollekcióval kiegészítve a Sylvia Belmonte bőr női pénztárca márkánk választékát.