Swarovski köves pénztárca a Sylvia Belmonte kollekcióban

A borpenztarca.hu betöltése
folyamatban!

« Return to Previous Page

swarovski köves pénztárca

Luxus pénztárca Swarovski kövekkel

Az egyik legelegánsabb női bőr pénztárca típusunk a Swarovski köves pénztárca. Kis, közepes és nagy méretű pénztárca modellekből áll a kollekciónk, egyszerűbb és bonyolultabb belső elrendezéssel. Ezeket a pénztárcákat a legkiválóbb minőségű fényes felületű marhabőrökből készítjük. A termékek szélbehajtottak, a pénztárcák fedelén a dísztűzés test színű cérnával készült.

A legkedveltebb női bőr színekben, fekete színben és piros színben forgalmazzuk ezeket a női pénztárcákat. Több modellünk kisebb méretű áthajtófedéllel készült, ezeknek az aljába kerültek beépítésre az Swarovski kristályok három sorban. Más modellek fedelébe bőr betétet építettünk be. Ezeknél a termékeknél a oda lettek beragasztva és bevarrva a Swarovski kövek.

Kiváló ajándékötlet születésnapokra, karácsonyra

Egész évben vásárolják hölgy vevőink ezeket a nagyon közkedvelt pénztárcákat. Természetesen a legnagyobb forgalmat a karácsonyi ajándékozási időszak előtt novemberben és decemberben realizáljuk. Nagyon kedvelt termék férfi vásárlóink körében is, mivel ez az elegáns luxus termék népszerű ajándék hölgy szeretteiknek.

Az egész világon a kategóriájában a legjobb minőségű kristályköveket a Swarovski a cég gyártja. A kristályokat felhasználják ruházati termékeknél, kiegészítő divat termékeknél és többek között műszaki termékek díszítésére is.

Syvia Belmonte női pénztárca Swarovski kövekkel

Néhány éve kezdtük el gyártani a Swarovski kristályokkal díszített új bőr női pénztárcáinkat, ez most az egyik legnépszerűbb termékünk. Az egyik legnevesebb bőr pénztárca modellcsaládunkhoz gyártottuk ezeket a termékeket, ezzel a kollekcióval kiegészítve a Sylvia Belmonte bőr női pénztárca márkánk választékát.

Showing all 10 results

14 db swarovski köves pénztárca terméket látja

Szűrés ár szerint

Szűkítési lehetőségek
Színek
Összes szín
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Fehér
Ezüst
Szürke
Arany
Beige
Piros
Fekete
Barna
Pink
Zöld
Sárga
Lila
Kék
Multicolor