GreenDeed prémium pénztárca új felsőkategóriás márka

Az utóbbi fél évben több új pénztárca márkát vezettünk be a magyar piacra.

Ezek egyike a GreenDeed márka, melynek jellemzője a bőr natúr kikészítése a barna szín különböző árnyalataiban.

Minden esetben a pénztárcák alapanyaga kiváló minőségű marha vagy bivalybőr, – ez utóbbi típusú bőr különösen kihangsúlyozza a pénztárcák sportos megjelenését. A pénztárcák megvarrásánál a bőr színével harmonizáló, de attól kissé eltérő színű, vastagabb dísztűző cérnát használunk, kiemelve a bőr és a pénztárca design karakterét. A termék célközönsége az igényes bőrből készült, magas munkaminőséget kedvelő női és férfi vásárlóink, akik kedvelik a természetes, sportos alapanyagú bőr termékeket, amelyet a pénztárcák doboza, csomagolása is kihangsúlyoz.

A márka jellegéből adódóan gyártunk továbbá a szabadidejüket vadászattal és horgászattal töltők számára

olyan pénztárcákat is, amelyek használatakor a dolgos hétköznapokban is a kedvenc sportjukra, hobbijukra emlékezteti őket.

Jelenleg két irattartó pénztárcát fejlesztünk, amelyek mind a vadászok és a horgászok számár hasznos termékek lehetnek, melyekben a kedvenc hobbijuk űzéséhez szükséges iratokat, okmányokat egy helyen tárolhatják. Ezt a két irattartó tárcát a horgász és vadász pénztárcák nagyobb választékával együtt 2017 május elején fogjuk elkezdeni webáruházunkban értékesíteni. Ezzel egy időben fognak elkészülni új pénztárca modellek a lovas sport rajongói, továbbá a motorosok és az autósok számára is.

GreenDeed pénztárcák webáruházunkban.

Leveleki Miklós