Piros pénztárca

Piros pénztárca

Az utóbbi években egyre népszerűbb a női piros pénztárca

A piros pénztárca a legkedveltebb hölgy vásárlóink körében a női pénztárca színek között. Az utóbbi három-négy évben a női pénztárcák 30-40%-át piros színben adjuk el. Gondolkodtunk, mi lehet ennek a háttere. Egyesek szerint a piros pénztárca vonzza a pénzt, gazdagságot. Mi úgy gondoljuk, hogy női pénztárcák esetén az úgy nevezett konzervatív fekete, barna színek után a piros pénztárca az, ami kortól függetlenül egy nőies szín és nagyon sok más színnel harmonizálhat, így szinte tetszőleges színű bőrtáskából vehetjük elő.

Mely pénztárca márkák gyártanak piros színű női pénztárcákat?

Sylvia Belmonte pénztárca márka

A bőrpénztárca webáruházunkban  a piros pénztárcák széles választékát megtalálhatja a női pénztárca termékkategóriában. Egyik legelegánsabb, exkluzív pénztárcacsaládunk a Swarovski kövekkel díszített Sylvia Belmonte termékcsaládunk.

Swarovki kövekkel díszített Sylvia Belmonte piros pénztárcák

Swarovki kövekkel díszített Sylvia Belmonte piros pénztárcák

Több modellünk elérhető ebből a kollekcióból piros színben. A pénztárcák igényesen kidolgozott, magas fényű felülettel rendelkező marhabőrből készülnek. Ennek a felületébe vannak beépítve a Swarovski cég kristálykövei. A modellcsaládhoz tartozó minden pénztárca elegáns megjelenésű díszdobozba van becsomagolva. Ezért ennek a termékcsaládnak minden egyes darabja kiváló ajándékozási cikk lehet szeretteink számára.

A Sylvia Belmonte márka legutóbbi pénztárca családja puha tapintású exkluzív kidolgozású marhabőrből készül. A pénztárcák külső felülete rózsamintát imitáló szerszámmal van megnyomva. A megnyomott felület elegáns kinézetű, dekoratív. Kellemesen illeszkednek a termékcsaládot alkotó modellek stílusához. A termékek igényes kidolgozású pénztárca dobozba vannak csomagolva, melyek fedelén dekoratív Sylvia Belmonte márkalogó helyezkedik el.

Sylvia Belmonte rózsa mintás piros pénztárca kollekció

Sylvia Belmonte rózsa mintás piros pénztárca kollekció

Nicole pénztárca márka

Széles választékkal rendelkezünk a Nicole márka  croco bőrből készült termékcsaládjának piros pénztárcáiból. Ezek a pénztárcák magas fényű, különböző croco mintával megnyomott értékes marhabőrökből készülnek, különböző praktikus belső elrendezéssel. A modellek többsége nagyobb méretű elegáns fazon, belsejük praktikus elrendezésű, mindegyik rendelkezik papírpénztartó rekeszekkel, kártyatartó és irattartó helyekkel és aprópénztartóval.

A Nicole márka másik termékcsaládja kitűnő minőségű, finom tapintású marhabőrből készült. Szinte minden modell elérhető kellemes színárnyalatú piros színben. Találhatunk köztük közepes és nagyméretű, patentos fedéllel zárható piros pénztárca modelleket is.A modellek többsége nagyméretű papírpénztartókkal rendelkezik, ahol papírpénzeinket kisimítva,rendszerezetten tudjuk elhelyezni. A pénztárcák belsejében számos irattartó és kártyatartó hely van kialakítva. Közülük számos termék külső, vagy belső aprópénztartó kerettel rendelkezik. Ezek használata nagyon praktikus, egy mozdulattal lehet zárni vagy nyitni az aprópénztartót.

Nicole croco mintás és sima felületű marhabőr piros pénztárca kollekció

Nicole croco mintás és sima felületű marhabőr piros pénztárca kollekció